NAC Actie

nac actie

Let op: deze actie is beëindigd. Je kunt dus helaas niet meer meedoen. De winnares is Priscille Kemmeren. Gefeliciteerd en veel plezier!

De roots van Housecare Service liggen in Breda. Wij zijn daarom ook groot fan van NAC en sponsoren deze mooie club dit hele seizoen. 

Ben jij ook fan van NAC? Dan heeft Housecare Service een mooie actie voor je. 

Win een avondje NAC voor 2 personen

Laat je gegevens bij ons achter en maak kans op een avondje NAC voor 2 personen. De avond begint rond 17:30 uur met een diner voor 2 bij Gauchos te Breda. Vanaf 20:00 uur worden jullie verwelkomd in het NAC stadion. Vervoer van Gauchos naar het stadion wordt ook geregeld!

We hebben voor jullie 2 stoelen op één van de beste en meest luxe plekken in het stadion. Geniet de hele avond van gratis drankjes en sluit de avond af in het NAC café in het stadion. 

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achter te laten en Housecare Service te liken op Facebook. Eind november wordt onder alle inzendingen de winnaar getrokken! 

Korting voor NAC seizoenskaarthouders

Heb jij een NAC seizoenskaart? Dan profiteer je sowieso van 10% korting op al onze onderhoudspakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Add Message


 
Actieformulier
* Verplichte velden