Krasherstel

Ramen en ander glaswerk bepalen voor een groot deel de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Zijn jouw ramen onverhoopt voorzien van krassen of andere beschadigingen? Dan ben je met de krasherstel dienst van Housecare Service aan het juiste adres. Wij kunnen de krassen uit glas verwijderen en voorkomen. Met onze moderne gereedschappen maken wij jouw ramen gewoon weer schoon zonder dat deze vervangen moeten worden. De conditie van je ramen gaat er zo op vooruit en de uitstraling van je woning of bedrijfspand wordt ook verbeterd.

Een oplossing voor elke kras

Oppervlakkige krassen, diepe krassen of wazige vlekken op jouw ramen? Het ziet er natuurlijk niet uit, maar voor ons is het geen probleem. Wij kunnen de krassen uit glas verwijderen en voorkomen. Onze medewerkers komen graag bij je langs om de schade te bekijken en te verhelpen. Bij onze krasherstel dienst maken wij gebruik van modern gereedschap en effectieve technieken. Jouw ramen zier er daardoor gegarandeerd weer als nieuw uit. Het glas of het gehele raam vervangen is hierdoor in bijna alle gevallen niet meer nodig. Je bent een stuk voordeliger uit én sneller klaar als je kiest voor onze krasherstel service.

Krassen uit glas verwijderen

Krassen uit glas verwijderen en voorkomen

Naast het verhelpen van glasbeschadiging, kunnen wij ook bijdragen aan het voorkomen ervan. Want voorkomen van glasbeschadiging is natuurlijk nog beter dan het wegwerken ervan. Wij kunnen glasbeschadiging voorkomen dankzij onze specialistische kennis en de professionele producten, gereedschappen en technieken die wij gebruiken. Bovendien kun je er ook voor kiezen om eenvoudig een onderhoudspakket bij ons af te sluiten. Bijvoorbeeld krasherstel in combinatie met regelmatige (osmose) glasbewassing. Kies je voor Housecare Service, dan kies je voor gemak, service en kwaliteit. Wanneer wij de krassen uit glas verwijderen en kunnen voorkomen heb jij er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over krasherstel?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van krassen uit glas verwijderen en krassen voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen