Laat je gevel reinigen voor een representatieve uitstraling

Gevelreiniging Breda

Voor je bedrijf is het van groot belang dat het pand waar je gehuisvest zit er netjes en representatief uitziet. Je pand is het visitekaartje van je bedrijf. Niet alleen de architectuur, maar ook de staat waarin het pand zich bevindt draagt hieraan bij. De gevel van je pand is vaak het eerste wat zichtbaar is. Dit geldt ook voor je eigen woning. Als je je voortuin mooi hebt ingericht wil je ook dat hier een mooie voorgevel bij staat. 

Gevel reinigen van je bedrijfspand

Housecare Service is een bedrijf dat helpt om je 'visitekaartje' er goed en verzorgd uit te laten zien. Een van onze specialiteiten is gevelreiniging voor bedrijven. Dit doen we in Breda en omgeving. Is jouw pand ook aan gevelreiniging toe? Dan komen we graag bij je langs om dit te verzorgen. We beschikken over verschillende technieken voor gevelreiniging. Afhankelijk van het materiaal in de gevel zullen wij de juiste technieken toepassen voor het beste resultaat. Wil je dat je bedrijf er altijd representatief uitziet? Sluit dan een abonnement af. Dan komen we op afgesproken tijden langs om de gevel te reinigen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor gevelreiniging voor je bedrijfspand in Breda? We komen graag langs om te adviseren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Ook voor het reinigen van de gevel van je woonhuis staan we voor jou klaar. 

gevel reinigen