Glasbewassing


Tot hoe hoog kunnen jullie de ramen wassen?

Deze vraag krijgen wij vaak bij een offerte aanvraag voor glasbewassing. Het antwoord: 15 meter. Met behulp van moderne ladders, telescoopsystemen en osmosetechnieken kunnen onze gespecialiseerde medewerkers alle ogenschijnlijk onbereikbare plekken op een veilige manier bereiken. 


Hoe kan ik zien of de glazenwasser een raam gewassen heeft?

Als wij elke 6 weken uw ramen wassen kan het soms moeilijk te zien zijn of de glazenwasser alle ramen gewassen heeft. Als je twijfelt of een raam gewassen is kun je dit heel eenvoudig zelf controleren.

Het is normaal dat een raam direct na het wassen weer vuil wordt. Dit is echter zo weinig dat dit niet zichtbaar is. In de loop van de weken hoopt dit vuil zich op. Op een gegeven moment wordt deze vuillaag zo dik dat je dit wel ziet (grauwe sluier op het raam).

Als een raam over is geslagen zit er nu voor minimaal 6 weken vuilophoping op. Als je met een schone vinger over het raam wrijft zal dit vuil zich onder de vinger ophopen en zo een zichtbare streep gaan geven.

Als het raam wel gewassen is zul je GEEN streep zien. Als de glazenwasser het raam onverhoopt niet gewassen heeft zul je wel een streep zien.