VvE onderhoud

Housecare Service kan in opdracht van een VvE diverse werkzaamheden uitvoeren.
Lees verder

Schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden appartementencomplex

Housecare Service voert schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit voor de particuliere en zakelijke markt. In een appartementencomplex komen beide markten samen. De Vereniging van Eigenaren (VvE) is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Dit geldt voor de buitenkant (gevel, ramen, groenvoorzieningen), maar ook voor gemeenschappelijke ruimtes zoals trappenhuizen, gangen en galerijen.

Door deze werkzaamheden periodiek uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf verleng je de levensduur van het gebouw, behoudt het gebouw zijn waarde en kan iedereen prettig wonen in een schoon, verzorgd complex.

Voorbeelden van VvE onderhoudswerkzaamheden

Housecare Service kan in opdracht van een VvE onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Glasbewassing (eventueel met osmosewater) en kozijnreiniging
  • Gevelreiniging
  • Reiniging van balkons
  • Onderhouden en reinigen van gemeenschappelijke ruimtes
  • Onderhouden van groenvoorzieningen
  • Bestratingsreiniging
  • Schilderwerk
  • Reparaties
  • Lekkages verhelpen
  • etc.

Daarnaast kunnen we op verzoek ook aanvullende werkzaamheden bij bewoners thuis uitvoeren. Denk hierbij aan glasbewassing binnen of het verwijderen van kalk, bijvoorbeeld in de badkamer. Over zulke werkzaamheden kunnen met bewoners afzonderlijk afspraken worden gemaakt.

VvE onderhoud

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

onderhoudsplan VvE

Onderhoudscontract combineren met onderhoudsplan VvE

Als je een periodiek onderhoudscontract afsluit bij Housecare Service heb je als VvE hier zelf geen omkijken meer naar. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te inventariseren wat we voor je kunnen betekenen. Je ontvangt dan een advies op maat, een vrijblijvende offerte en een jaarplanning. Zo kun je onze werkzaamheden eenvoudig integreren in het onderhoudsplan van de VvE. Als vaste, betrouwbare partner zorgen we ervoor dat je appartementencomplex altijd goed onderhouden wordt. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dat is wel zo prettig.

100% tevredenheidsgarantie

Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheid. Daarom maken wij graag een onderhoudspakket op maat dat past bij de specifieke wensen van jullie VvE.

Mochten bewoners onverhoopt toch niet tevreden zijn over geleverde diensten, dan mogen zij direct contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor alle diensten die je in het onderhoudsplan op wil nemen.

Nog vragen?

Bel ons om alle mogelijkheden te bespreken of als je nog meer wilt weten over onze werkwijze.

Whatsapp ons