Vastgoed onderhoud

Voor diverse vastgoed objecten voert Housecare Service verschillende werkzaamheden uit. Kijk snel verder waar wij allemaal zorg voor dragen.
Lees verder

Vastgoedonderhoudsbedrijf

Bij Housecare Service kun je voor alle soorten reiniging, onderhoud én reparaties terecht. Al deze werkzaamheden voeren we ook uit voor bedrijven en instellingen, VvE’s of particulier vastgoedbeheer. Denk aan het wassen van ramen, reinigen van de gevel, onderhoud aan het dak, reparaties en verzorging van groenvoorzieningen. Op alle gebieden, binnen en buiten, staan onze vakmannen voor je klaar. Met ons complete pakket van mogelijkheden kun je dus voor alle werkzaamheden bij één bedrijf terecht.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Goed onderhoud van woningen en gebouwen zorgt voor een mooie uitstraling, het gebouw blijft zijn waarde houden en er kan fijn geleefd of gewerkt worden in een schoon en verzorgd pand. Wanneer je de werkzaamheden periodiek laat uitvoeren door een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf behoud je een goede levensduur van je vastgoed zonder er zelf naar om hoeven te kijken.

telescoop glasbewassing

Voorbeelden vastgoed onderhoud

Werkzaamheden die wij uitvoeren met betrekking tot vastgoed onderhoud zijn:

 • Gevelreiniging
 • Glasbewassing
 • Reiniging van kozijnen
 • Balkonreiniging
 • Groenvoorzieningen onderhouden
 • Bestrating reinigen
 • Montage- en reparatiewerk
 • Lekkages oplossen
 • Sanitairvoorzieningen vervangen
 • Schilderwerk
 • Dakbedekking
 • Renovaties
 • etc.

Onderhouden vastgoed

Zoals je ziet bieden we een totaalpakket aan om vastgoed in een perfecte staat te houden en jouw deze zorgen uit handen te nemen. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden staan we natuurlijk ook klaar om op verzoek aanvullende werkzaamheden uit te voeren. Alle werkzaamheden zijn aan te vragen. We bespreken graag jouw wensen en behoeften zodat alles naar wens verloopt.

Onderhoudsplan vastgoed bij onderhoudscontract

Sluit je een periodiek onderhoudscontract bij ons af? Dan hoef je zelf niet meer naar het onderhoud om te kijken. Voor het inventariseren van de werkzaamheden komen we graag bij je langs. Maak daarvoor een afspraak voor advies op maat. Daarna ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met een jaarplanning die precies is afgestemd op de nodige werkzaamheden en jouw wensen over bijvoorbeeld de frequentie.

Bij akkoord zorgen wij dat we als betrouwbare en vaste partner jouw vastgoed onderhouden volgens de jaarplanning. Het gemak om alle diensten door één bedrijf uit te kunnen laten voeren zorgt er ook voor dat je maar één overzichtelijke factuur hebt. Je hebt dus nergens meer omkijken naar.

vastgoed onderhoud

Complete ontzorging met 100% tevredenheidsgarantie

Wij streven altijd naar het leveren van de beste kwaliteit en een tevreden klant. Wij maken daarom graag een pakket op maat voor het onderhouden van jouw vastgoed. Zo word je volledig ontzorgd Toch niet tevreden over (een deel van) de geleverde werkzaamheden? Neem dan contact met ons op zodat we het kunnen oplossen.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan voor het onderhouden van jouw vastgoed!

Nog vragen?

Voor vragen over alle mogelijkheden en onze werkwijze kun je altijd bellen.

Whatsapp ons