Schilder Breda

Ben je op zoek naar een schilder in Breda? Voor een buitenschilder, binnenschilder of schildersbedrijf in Breda ben je bij Housecare Service aan het goede adres.
Lees verder

Schildersbedrijf Breda

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Breda? Of in Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal of ergens in de buurt? Het onderhouden van je woning is met de weersomstandigheden in Nederland erg belangrijk. Door regelmatig te schilderen blijft het houtwerk in goede staat. Voor buiten en voor binnen bieden wij verschillende schilders diensten:

  • Schilderabonnement
  • SprayMaster verfspuitsysteem: voor super strak buitenhoutwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Traditioneel schilderwerk

Onze ervaren schilder bespreekt graag jouw wensen en de mogelijkheden. Daarna zal je een vrijblijvende offerte ontvangen die voor jou op maat word gemaakt voor het verven van jouw woning.

Schilderwerk gevel

Schilder voor buiten in Breda

Het sprayMaster verfspuitsysteem gebruiken wij voor het buitenschilderwerk. Deze techniek biedt veel voordelen, wanneer je het vergelijkt met het verven met een kwast en een roller. Kleine en grote oppervlaktes kunnen heel zorgvuldig en vlot worden geverfd. De verf wordt veel beter verdeeld en dit zorgt voor een mooi resultaat. Daarbij is er meestal maar één laag nodig. Deze manier van verven is in de meeste gevallen 20 tot 50% sneller dan de traditionele manier van verven. Of het gebruik van de SprayMaster de beste manier is, hangt af van jouw schilderklus, wensen en budget. Daarom bepalen we dit samen met jou.

Schilder voor binnen in Breda

Is jouw binnenschilderwerk toe aan een nieuwe verflaag? Of wil je een nieuwe kleur? Voor het schilderen van muren of ander houtwerk komt onze binnenschilder in Breda bij jou langs. Zo zorg je ervoor dat zowel jouw kozijnen, trappen, deuren als muren weer stralen. Het onderhoud is namelijk erg belangrijk, zodat je de levensduur hiervan verlengd. Bovendien krijgt je interieur hierdoor een mooie uitstraling.

binnen schilderen

Voor & na resultaat:

deur schilderen breda
schilderwerk deur eindresultaat
Vorige
Volgende

Schilder inhuren

Om jouw woning in topconditie te houden is het belangrijk om de kozijnen en ander houtwerk goed te onderhouden. Dit moet je regelmatig verven. Dit kun je laten doen door de vakschilders van Housecare Service. Voor het schilderen van een woning komt onze schilder langs bij jou in Breda. Of je nou op zoek bent naar een buitenschilder of binnenschilder. Bij ons kun je voor alle soorten schilderwerk terecht.

Offerte aanvragen

Wil je een schilder inhuren in Breda?

Nog vragen?

Bel ons als je nog meer wilt weten over onze schilders dienst.

Whatsapp ons