Groenonderhoud

Onderhoud en beheer van kantoortuinen en ander groen rondom je bedrijfspand.
Lees verder

Groenvoorziening voor bedrijven

Het bedrijfspand zelf is al een visitekaartje van je onderneming, maar ook de groenvoorziening eromheen is een belangrijk onderdeel. Het kan professionaliteit uitstralen wanneer deze goed onderhouden wordt. Bij groenonderhoud voor bedrijven kun je denken aan grasmaaien, aanleg van beplanting of het weghalen van onkruid. We denken graag met je mee zodat de groenvoorziening rondom je pand er weer verzorgd uitziet.

Ons aanbod zakelijk groenonderhoud

Mogelijke werkzaamheden zijn grasmaaien, het opstellen van bemestingsplannen, snoeien en het afvoeren van tuinafval. Afhankelijk van je wensen stellen we een onderhoudsplan op maat op. We zorgen er graag voor dat je gazon op de juiste manier wordt onderhouden en de bomen weer mooi zijn gesnoeid. Naast onze groenonderhoud diensten zorgen we ervoor dat al het tuinafval wordt verwijderd, zodat je er geen omkijken naar hebt. Afhankelijk van je wensen stellen we ook een onderhoudsplan op maat op. We kijken samen naar wat er nodig is en stemmen daar graag onze diensten op aan. Ongeacht de seizoenen, zorgen we voor een goede kwaliteit groenonderhoud voor bedrijven.

Groenonderhoud voor VvE’s

We verzorgen graag de weelderige perken, plantsoenen en groenvoorzieningen rondom bijvoorbeeld een appartementencomplex of een ander gebouw. Groenonderhoud rondom VvE gebouwen hebben ook de juiste onderhoud nodig voor een mooie uitstraling. De tevredenheid van de bewoners is daarbij erg belangrijk. Ons team dat bestaat uit ervaren hoveniers werken graag aan groenonderhoud voor bedrijven voor een goede leefomgeving en een plek waar de bewoners kunnen genieten van hun omgeving. Deze groenvoorzieningen kunnen de juiste onderhoud wel gebruiken. Het zijn vaak grotere voorzieningen wat net wat meer aandacht nodig heeft. We stemmen daarom ook graag met je af wat er precies nodig is. Met ons onderhoudsplan op maat regelen we dit graag voor je.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Whatsapp ons