Glazenwasser

Op zoek naar een uitstekende glazenwasser in Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal of omgeving?
Lees verder

Glazenwasser in Breda en omgeving

Behoefte aan schone ramen, maar ga je zelf liever niet de ladder op? Dat snappen wij bij Housecare Service heel goed. Het is ook een onhandig klusje en als je het echt goed wil doen, dan moet je de fijne kneepjes van het vak kennen. Daarom kun je een professionele glazenwasser van Housecare Service inschakelen. Wij zijn werkzaam in Noord-Brabant in onder andere Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en Tilburg en omgeving, maar ook ver buiten deze regio. Bekijk hier ons werkgebied.

Of je nu je ramen eenmalig schoon wil laten maken of met enige regelmaat, aan de binnen- of buitenzijde van je woning, alles is mogelijk bij Housecare Service!

ramen wassen met telescoop

Voordelen glazenwasser van Housecare Service:

  • Handig onderhoudsabonnement voor periodieke glasbewassing
  • Ook eenmalig te bestellen
  • Ook voor de binnenzijde van je ramen
  • Betalen d.m.v. automatische incasso mogelijk
  • 100% resultaat
  • Handig te combineren met kozijn- of dakgootreiniging

We wassen ramen met de hand en door middel van de osmosetechniek, dit zorgt voor streeploos resultaat. Hiervoor gebruiken we een telescoop. Deze is ook perfect om in te zetten bij hoge ramen. Met de lange uitschuifbare steel kunnen we de ramen op hogere verdiepingen wassen zonder ladder. Dit is veiliger en sneller dan op een ladder staan en deze steeds te moeten verplaatsen.

Glazenwasser particulier

Geen tijd, te lastig of krijg je je ramen zelf nooit helemaal goed schoon? Onze glazenwasser komt graag bij jou thuis je ramen wassen. Dat kan eenmalig maar ook met een handig abonnement. De glazenwasser komt dan op een aantal vaste momenten per jaar langs. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar, maar wel altijd schone ramen. De glazenwasser kan je ramen binnen en buiten wassen.

 

telescoop glasbewassing

Glazenwasser voor bedrijven

Glazen wassen is niet alleen een onhandig klusje, het kan ook gevaarlijk zijn. Ramen zijn vaak verwerkt op moeilijk bereikbare plekken en op grote hoogte. Bij grote bedrijven en kantoorpanden kan het daarom een probleem zijn om alle ramen zelf te wassen. Daarom kun je als bedrijf zijnde ook onze professionele glazenwasser inschakelen. Wij gaan voor 100% resultaat en zorgen ervoor dat er weer volop licht valt in je kantoor of werkomgeving.

Jouw ramen streeploos schoon

Je schakelt een glazenwasser niet alleen in omdat je naar buiten wilt kijken door schone ramen. Maar het gaat ook om presentatie, zeker voor bedrijven. Schone ramen zorgen ervoor dat jouw pand er representatief uitziet. Onze glazenwasser zorgt ervoor dat de ramen streeploos schoon zijn en dat het bedrijfspand een goede indruk achter laat op jouw klanten. Je kunt bij ons eenvoudig een compleet onderhoudsabonnement afsluiten. Hierin kun je het ramen laten wassen makkelijk combineren met bijvoorbeeld kozijn- en houtwerkreiniging. Zo ben je altijd verzekerd van schone ramen en kozijnen en heb je nooit meer last van vieze, doffe ramen.

Offerte aanvragen

Eenmalig of periodiek de ramen van je woning of bedrijfspand laten wassen?

Nog vragen?

Bel ons als je nog meer wilt weten over onze glazenwassers dienst.

Whatsapp ons