Over ons

Housecare Service is, al sinds 2004, een gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en reiniging van woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een groot aantal vakkundige medewerkers die altijd met veel enthousiasme voor je klaarstaan voor werkzaamheden als schilderwerk, gevelreiniging, dakgootreiniging, (osmose) glasbewassing, tuinonderhoud, het plaatsen van zonnepanelen en nog veel meer. We zijn een echt fullservice bedrijf: je kunt bij één partij terecht voor alle werkzaamheden.

housecare service team

Handige onderhoudsabonnementen

Laat de onderhoudswerkzaamheden periodiek door ons uitvoeren, dan hoef je hier zelf niet meer naar om te kijken.

Door jou de mogelijkheid te geven om diverse onderhoudsabonnementen af te sluiten, dragen wij bij aan de effectiviteit en het gemak van onze diensten. Onze medewerkers gaan op de afgesproken tijden langs bij onze klanten voor de nodige werkzaamheden.

Je kunt bij ons ook door middel van automatische incasso betalen. Zo hoef je ook niet meer ingewikkeld te doen met facturen en contant geld.

buitenschilderwerk

100% tevredenheidsgarantie

Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Met al onze klanten hebben wij persoonlijk contact en in elke situatie kijken wij samen met de klanten welk onderhoudspakket het best aansluit bij de wensen en behoeften.

Ben je onverhoopt toch niet tevreden over de geleverde diensten? Dan kun je je onderhoudscontract te allen tijden opzeggen, zonder opzegtermijn.

Kies je voor Housecare service, dan ben je verzekerd van kwaliteit, service en gemak. De tevredenheid van onze klanten blijkt ook uit de reviews. Na 500 reviews is ons gemiddelde cijfer een 8!

feedbackcompany score 8/10

Bijdrage aan duurzaamheid in Nederland

Pure Energie groene stroom

Housecare Service maakt gebruik van 100% groene stroom van Pure Energie. Deze duurzame energie is opgewekt met windmolens en zonne-energieprojecten in Nederland. Zo leveren we een bijdrage aan meer duurzaamheid in Nederland.

In het kader van verduurzaming plaatsen wij ook zonnepanelen. Meer informatie >

Erkend leerbedrijf

erkend leerbedrijfDe Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Housecare Service is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij de opleiding van een student. Als student oefen je het beroep uit waarvoor je in opleiding bent, met alle werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Whatsapp ons