Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van je kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex uitbesteden? Housecare Service neemt het onderhoud binnen graag uit handen.
Lees verder

Periodiek schoonmaakonderhoud bedrijven

Al het onderhoud van je bedrijfspand onder één dak? Naast periodieke reiniging en onderhoud van de buitenzijde van je pand bieden we ook diverse schoonmaakdiensten aan voor kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Als gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en reiniging kunnen wij je op een professionele manier helpen met alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden, van interieurverzorging tot het reinigen van trappenhuizen.

Want een schone werkomgeving zorgt voor een aangename werksfeer en je ontvangt klanten natuurlijk ook het liefst in een opgeruimde ruimte.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt:

  • Interieurverzorging bedrijfsruimtes
  • Kantoorschoonmaak
  • Reiniging van trappenhuizen
  • Glasbewassing: binnen en buiten
  • Schoonmaak van sanitair
  • Vloeren behandelen
  • etc.
VvE onderhoud

Kosten schoonmaakbedrijf

Voor zakelijke schoonmaak is het uurtarief € 34,95 excl. BTW. Dit uurtarief geldt bij periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Onze schoonmakers werken in blokken van 2, 4 of 8 uur.

Afhankelijk van de locatie kunnen er voorrijkosten bijkomen. Gebruik van schoonmaakmaterialen wordt in overleg gedaan. Wij hebben zelf materialen maar als al het benodigde op de locatie aanwezig is kunnen we hier natuurlijk ook gebruik van maken om kosten te besparen.

Wij garanderen vaste medewerker(s), m.u.z. ziekte of vakantie, dan wordt overlegd of er iemand anders gewenst is of dat we de bezoeken crediteren waarin de vaste schoonmaker(s) afwezig is.

Schoonmaakbedrijf eenmalig inhuren

Eenmalige schoonmaak of opleveringen bieden wij aan in blokken van 4 of 8 uur. Afhankelijk van welke diensten er uitgevoerd moeten worden liggen de gemiddelde tarieven voor 4 uur schoonmaak op € 180,00 incl. BTW, voorrijden en materiaalkosten. Voor 8 uur schoonmaak geldt € 340,00 incl. BTW, voorrijden en materiaalkosten.
(Deze prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.)

schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren en bedrijven

De interieurverzorging voor kantoren en bedrijfspanden is op elke mogelijke termijn in te plannen. De planning stemmen we helemaal af op jouw wensen. Wil je wekelijks, maandelijks of gewoon eenmalig een uitgebreide kantoorschoonmaak? Dat kan allemaal. Afhankelijk van jouw wensen stemmen we ook de duur van de werkzaamheden af. Dit kan in blokken van 2, 4 of 8 uur. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen ook voor of na uitsluitingstijd uitgevoerd worden. Je hoeft hier niet zelf voor aanwezig te zijn in het pand.

Whatsapp ons