Huisschilder

Is je huis toe aan een schilderbeurt? Onze huisschilders knappen je huis graag voor je op met een mooie laag verf.
Lees verder

Huisschilder gezocht?

Na verloop van tijd is elk deel van je huis wel een keer toe aan een nieuwe verflaag. Wil je je interieur een nieuwe uitstraling geven? Begint de kleur te vervagen? Of is het gewoon te lang geleden en wil je je woning goed onderhouden? Er zijn genoeg redenen om je huis te schilderen. Besteed je het liever uit? Onze huisschilder neemt graag jouw zorgen uit handen door een nieuwe lik verf aan te brengen. Zo kan je weer genieten van de mooie kleuren en blijft je huis goed onderhouden.

Profiteer nu van 25% winterkorting op binnenschilderwerk!

Schilderwerk

Huis laten schilderen

Wanneer je van plan bent om je huis te laten schilderen is het verstandig om daar het juiste moment voor te kiezen. Je krijgt namelijk te maken met verschillende weersomstandigheden, wat het schilderen moeilijker kan maken. Bij het schilderen van de buitenkant van een huis is de temperatuur belangrijk. Wanneer het warm is en de verf te snel droogt, kan het zo zijn dat het er streperig uit gaat zien. In het geval dat het buiten koud is kan het te lang duren voordat de verf droogt. Heb je er vragen over of laat je het liever doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het laten verven van je huis

Voor het laten verven van je huis ben je bij Housecare Service aan het juiste adres. Onze binnenschilders en buitenschilders gaan graag voor je aan het werk. Wanneer je je badkamer, plafond, dakkapel of gevel wilt laten verven, dan wordt je door ons volledig ontzorgd.

Buiten schilderen

Kosten schilderen huis

Het regelmatig schilderen van je huis is een investering die erg belangrijk is in het onderhouden van je huis. Je vraagt je nu natuurlijk af: wat zijn de kosten voor het schilderen van mijn huis? Dat heeft met meerdere aspecten te maken. Zo gelden er in de wintermaanden voordeligere wintertarieven. In november, december, januari en februari geldt er voor binnen schilderen een winterkorting van 25%. Ook kun je kiezen voor een handig en voordelig schilder abonnement waarbij je vijf jaar lang een vast bedrag per maand betaalt voor één grote verfbeurt en regelmatig onderhoud.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je weet gelijk waar je aan toe bent.

Offerte opvragen?

Ben je benieuwd naar de kosten?

Nog vragen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het schilderen van jouw huis?

Whatsapp ons