Schilderwerk

Bij Housecare Service zorgen we er graag voor dat jouw woning in topconditie blijft. Dat doen we door middel van schilderwerk. We komen daarom ook je kozijnen en ander houtwerk schilderen, zowel binnen als buiten.
Lees verder

Schilderwerk is belangrijk voor het onderhoud van je huis

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf die je kan helpen met het vernieuwen van je schilderwerk? Onder de Nederlandse weersomstandigheden krijgt je woning veel te verduren. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en een verzorgde uitstraling. We komen graag bij je langs voor het vernieuwen van je schilderwerk. De schilderdiensten die we aanbieden zijn als volgt:

Ook kun je bij ons een schilder abonnement afsluiten of zakelijk bij ons terecht: voor bedrijven, VvE of vastgoedonderhoud

 
9.2
Op basis van 114 reviews
 
8.1
Op basis van 512 reviews
 
8.5
Op basis van 86 reviews
Schilderwerk laten doen

Schilderwerk laten doen

Wil je schilderwerk laten doen en ben je hiervoor op zoek naar een expert? Het laten uitvoeren van schilderwerk kan een grote verbetering zijn voor de uitstraling van je huis of andere ruimte. Onze schilders helpen je graag met je schilders klus. Daarbij gebruiken we de juiste materialen, zodat het werk op een mooie manier word uitgevoerd, zodat je zeker weet dat het eindresultaat van hoge kwaliteit zal zijn. Als je de juiste schilder kiest, kan het schilderwerk een waardevolle toevoeging zijn aan je huis en jarenlang meegaan. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Periodiek schilder abonnement

Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kun je ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Met dit onderhoudscontract zetten we je woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf. Daarna wort het regelmatig onderhouden. Met dit abonnement betaal je 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen). Dit is dus een handig pakket waarbij je niet elke keer met nieuwe offertes te maken hebt en je nergens meer naar om hoeft te kijken.

Schilderwerk door een professioneel schildersbedrijf

Heb je interesse in een van onze schilderdiensten? Dan laten wij onze ervaren schilder bij jou langskomen om je wensen te bespreken. Met de SprayMaster verfspuittechniek kunnen we bijvoorbeeld grote klussen (buiten)schilderwerk aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met jou de beste methode die aansluit op het soort schilderklus, jouw wensen en budget. Op basis daarvan maken we een geheel vrijblijvende offerte op maat voor het schilderen van je woning.

Schilderwerk gevel

Wij werken met de kwaliteitsverf van Sigma

kwaliteitsverf Sigma

Schilderwerk in Breda en omstreken

Bij Housecare bieden wij professionele schilders diensten aan in Breda en omgeving. Als schildersbedrijf werken wij vanuit Breda en bieden we onze schilderwerk dienst aan in Noord-Brabant en het zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland. Op onze werkgebied pagina vind je in welke gemeenten we actief zijn. Laat je verrassen door de kwaliteit van onze dienstverlening en contacteer ons vandaag nog voor je schilderwensen in Breda en omgeving.

Offerte aanvragen

Is je huis toe aan een schilderbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Wil je nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilder abonnement? Bel ons dan.

Over de schilderwerk offerte

  • De offerte die je van ons krijgt geldt voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk voorkomen dat we bij de eerste onderhoudsbeurt onvoorziene omstandigheden tegenkomen. Mocht dit voorkomen dan zullen we in overleg met jou bepalen tegen welke kosten we het kunnen herstellen.
  • De maandprijzen van het schilder abonnement blijven 5 jaar hetzelfde. Daarna wordt opnieuw een offerte uitgebracht. Het vaste maandbedrag is exclusief BTW, de BTW kosten kunnen wel variĆ«ren.
  • Ga je verhuizen en heb je een abonnement, dan ontvang je een eindafrekening. Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoners je abonnement overnemen. Zeg je om een andere reden tussentijds op, dan ontvang je ook een eindafrekening.
Whatsapp ons