Schilderwerk

Bij Housecare Service zorgen we er graag voor dat jouw woning in topconditie blijft. We komen daarom ook je kozijnen en ander houtwerk schilderen.
Lees verder

Onderhoudsbeurt schilderwerk

Het schilderwerk van je woning heeft veel te verduren onder de Nederlandse weersomstandigheden. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en het zorgt natuurlijk voor een verzorgde uitstraling. We bieden diverse schilderdiensten, voor binnen en buiten:

Onze ervaren schilder komt altijd eerst bij jou langs om je wensen te bespreken en te kijken welke schildertechniek hier het beste bij past. Daarna ontvang je binnen enkele dagen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor het schilderen van je woning.

Schilder Breda

Binnenschilderwerk

Naast buitenschilderwerk kun je bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, zowel muren als houtwerk. Dit doen we op de traditionele manier met roller en kwast, maar de SprayMaster verfspuittechniek is ook een optie voor een snel en strak resultaat. We informeren je graag over de mogelijkheden.

In de wintermaanden profiteer je van onze scherpe wintertarieven.

Periodiek schilder abonnement

Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kun je ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Met een onderhoudscontract voor schilderwerk wordt je woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf gezet en vervolgens regelmatig onderhouden. Zo hoef je zelf niet meer naar het schilderwerk van je woning om te kijken. Je hoeft dit schilderwerk niet in één keer te betalen; je kunt ervoor kiezen om gespreid te betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).

Onderhoud schilderwerk en glasbewassing in één

Kies je voor een periodiek schilder abonnement? Dit wordt altijd afgesloten in combinatie met glasbewassing. Voor de glasbewassing komen we minimaal 4 keer per jaar bij je langs dus het schilderwerk wordt ook regelmatig gecontroleerd. Wanneer onderhoud of reparatie vereist is zal onze huisschilder hier snel van op de hoogte worden gebracht. Kans op houtrot is hierdoor een heel stuk kleiner.

Zo kun je er van op aan dat je woning er steeds goed onderhouden bij staat. Ook heb je het onderhoud aan je woning onder één dak, bij een erkend bedrijf met vertrouwde medewerkers.

Schilderwerk

Wat kun je verwachten van het schilder abonnement?

  • Het schilder abonnement is zowel voor particuliere als zakelijke klanten.
  • Binnen de 5 jaar kun je jaarlijks één keer gebruik maken van een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen kleine reparaties aan het schilderwerk worden gedaan.
  • Wij werken met een uitstekende kwaliteit verf van het merk Sigma, deze gaat gegarandeerd 5 jaar mee.
  • Stel dat het nodig is om toch eerder dan om de 5 jaar een uitgebreide schilderbeurt uit te voeren, dan wordt hiervoor in overleg met jou een oplossing gezocht.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je pand eenmalig door ons te laten schilderen. Hiervoor geldt geen gespreide betaling, maar ontvang je na afloop een factuur.
  • Als jij en je buren een schilder abonnement bij ons afnemen, krijgen jullie beiden een korting.

Je huis laten schilderen

Heb je interesse in een van onze schilderdiensten? Dan laten wij onze ervaren schilder bij jou langskomen om je wensen te bespreken. Met de SprayMaster verfspuittechniek kunnen we bijvoorbeeld grote klussen (buiten)schilderwerk aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met jou de beste methode die aansluit op het soort schilderklus, jouw wensen en budget. Op basis daarvan maken we een geheel vrijblijvende offerte op maat voor het schilderen van je woning.

Offerte aanvragen

Is je huis toe aan een schilderbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Wil je nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilder abonnement? Bel ons dan.

Over de offerte

  • De offerte die je van ons krijgt zal voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden zijn, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk zo zijn dat als wij aan de eerste onderhoudsbeurt beginnen we tegen onvoorziene omstandigheden aan lopen. Mocht dit zo zijn dan zal in overleg met jou bepaald worden tegen welke kosten we het kunnen herstellen.
  • De maandprijzen van een schilder abonnement blijven 5 jaar hetzelfde. Daarna zal opnieuw een offerte worden uitgebracht. Het vaste maandbedrag is exclusief BTW, de BTW kosten kunnen wel variëren.
  • Bij verhuizing krijg je van ons een eindafrekening. Of je abonnement kan worden overgenomen door de nieuwe bewoners. Mocht je om een andere reden tussentijds opzeggen, dan ontvang je van ons ook een eindafrekening.