Schilderwerk

Bij Housecare Service zorgen we er graag voor dat jouw woning in topconditie blijft. We komen daarom ook je kozijnen en ander houtwerk schilderen, binnen en buiten.
Lees verder

Onderhoud schilderwerk

Het schilderwerk van je woning heeft veel te verduren onder de Nederlandse weersomstandigheden. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en het zorgt natuurlijk voor een verzorgde uitstraling. We bieden diverse schilderdiensten, voor binnen en buiten:

  • SprayMaster verfspuitsysteem: voor super strak buitenhoutwerk
  • Traditioneel schilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Schilderabonnement
  • Zakelijk: voor bedrijven, VvE of vastgoedonderhoud

Onze ervaren schilder komt altijd eerst bij jou langs om je wensen te bespreken en te kijken welke schildertechniek hier het beste bij past. Daarna ontvang je binnen enkele dagen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor het schilderen van je woning of pand.

Schilder Breda

Binnenschilderwerk

Naast buitenschilderwerk kun je bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, zowel muren als houtwerk. Dit doen we op de traditionele manier met roller en kwast, maar de SprayMaster verfspuittechniek is ook een optie voor een snel en strak resultaat. We informeren je graag over de mogelijkheden.

In de wintermaanden profiteer je van onze scherpe wintertarieven.

Periodiek schilder abonnement

Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kun je ook kiezen voor een onderhoudsabonnement. Met dit onderhoudscontract zetten we je woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf. Daarna wort het regelmatig onderhouden. Met dit abonnement betaal je 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen). Dit is dus een handig pakket waarbij je niet elke keer met nieuwe offertes te maken hebt en je nergens meer naar om hoeft te kijken.

Je huis laten schilderen

Heb je interesse in een van onze schilderdiensten? Dan laten wij onze ervaren schilder bij jou langskomen om je wensen te bespreken. Met de SprayMaster verfspuittechniek kunnen we bijvoorbeeld grote klussen (buiten)schilderwerk aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met jou de beste methode die aansluit op het soort schilderklus, jouw wensen en budget. Op basis daarvan maken we een geheel vrijblijvende offerte op maat voor het schilderen van je woning.

Schilder buiten aan het werk

Wij werken met de kwaliteitsverf van Sigma

kwaliteitsverf Sigma

Offerte aanvragen

Is je huis toe aan een schilderbeurt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Wil je nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilder abonnement? Bel ons dan.

Over de schilderwerk offerte

  • De offerte die je van ons krijgt geldt voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk voorkomen dat we bij de eerste onderhoudsbeurt onvoorziene omstandigheden tegenkomen. Mocht dit voorkomen dan zullen we in overleg met jou bepalen tegen welke kosten we het kunnen herstellen.
  • De maandprijzen van het schilder abonnement blijven 5 jaar hetzelfde. Daarna wordt opnieuw een offerte uitgebracht. Het vaste maandbedrag is exclusief BTW, de BTW kosten kunnen wel variĆ«ren.
  • Ga je verhuizen en heb je een abonnement, dan ontvang je een eindafrekening. Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoners je abonnement overnemen. Zeg je om een andere reden tussentijds op, dan ontvang je ook een eindafrekening.