Schoonmaak onderhoud

De schoonmaak van je kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex uitbesteden? Housecare Service neemt het onderhoud binnen graag uit handen.
Lees verder

Periodiek schoonmaakonderhoud bedrijven

Al het onderhoud van je bedrijfspand onder één dak? Naast periodieke reiniging en onderhoud van de buitenzijde van je pand bieden we ook diverse schoonmaakdiensten aan voor kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Als gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en reiniging kunnen wij je op een professionele manier helpen met alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden, van interieurverzorging tot het reinigen van trappenhuizen.

Want een schone werkomgeving zorgt voor een aangename werksfeer en je ontvangt klanten natuurlijk ook het liefst in een opgeruimd kantoor.

Schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt:

  • Interieurverzorging bedrijfsruimtes
  • Kantoorschoonmaak
  • Reiniging van trappenhuizen
  • Glasbewassing: binnen en buiten
  • Schoonmaak van sanitair
  • Vloeren behandelen
  • etc.
VvE onderhoud
schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren en bedrijven

De interieurverzorging voor kantoren en bedrijfspanden is op elke mogelijke termijn in te plannen. De planning stemmen we helemaal af op jouw wensen. Wil je wekelijks, maandelijks of gewoon eenmalig een uitgebreide kantoorschoonmaak? Dat kan allemaal. Afhankelijk van jouw wensen stemmen we ook de duur van de werkzaamheden af. Bijvoorbeeld een vast aantal uur of een dagdeel. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen ook voor of na uitsluitingstijd uitgevoerd worden.

De schoonmaakmiddelen, dweil, stofzuiger etc. nemen wij mee, maar als al het benodigde op de locatie aanwezig is kunnen we hier natuurlijk ook gebruik van maken.

Schoonmaakbedrijf voor VvE

Zoek je als VvE een schoonmaakbedrijf voor het onderhoud van een appartementencomplex? Lees dan meer over onderhoud voor VvE.