(

De voordelen van een professionele glazenwasser

Je ramen wassen zonder strepen is altijd weer een uitdaging. Er zijn allerlei tips, van een ui in het schoonmaakwater tot droogwrijven met kranten. Maar het blijft een lastig klusje om je ramen streeploos schoon te krijgen. Na het wassen van je ramen blijf je vaak steeds weer, vanuit een andere hoek in je kamer, met een andere lichtinval, ergens een streepje zien. Je blijft dan vaak proberen om de streep toch even weg te poetsen. Maar de kans is groot dat er dan weer nieuwe strepen bijkomen.

Moeilijk bereikbare ramen

Na het ramen wassen blijf je er dus toch nog een tijdje mee bezig. En dan hebben we het niet eens over het ramen wassen zelf. Denk aan het keukentrapje dat je in de tuin moet zetten en de moeilijk te bereiken ramen op een hogere verdieping. Genoeg ergernissen om het ramen wassen zo lang mogelijk uit te stellen. Maar dit uitstelgedrag is niet lang vol te houden. Je wil natuurlijk wel een goed zicht naar buiten hebben. Het is ook prettig als er helder daglicht binnenvalt. Daarnaast geven schone ramen een nette uitstraling naar de buurt.

Professionele glazenwasser

Een professionele glazenwasser biedt uitkomst. Glazenwassers maken gebruik van moderne ladders en telescoopsystemen. De ladders worden altijd gekeurd waardoor onze medewerkers veilig kunnen werken. Vanaf de 2e etage maken we gebruik van osmosebewassing. Hiervoor gebruiken we altijd een telescoop. Met deze lange uitschuifbare telescoop is er geen ladder nodig. Zo kunnen alle plekken makkelijk en op een veilige manier bereikt worden. Ramen wassen met een telescoop werkt ook snel omdat de ladder niet steeds verplaatst hoeft te worden.

Hoe vaak komt de glazenwasser langs?

Bij Housecare Service kun je een onderhoudsabonnement afsluiten voor periodieke glasbewassing. Onze medewerkers komen dan op afgesproken tijden langs om de klus uit te voeren. Wanneer je een abonnement afsluit krijg je een jaaroverzicht met daarin de weken waarin je ons kunt verwachten. In de standaardabonnementen is glasbewassing 8x per jaar inbegrepen. Enkele dagen voor het geplande bezoek krijg je een seintje op welke dag we komen. De betaling van het abonnement loopt via automatische incasso. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken.

Voordelige onderhoudsabonnementen

Er wordt vaak gedacht dat glasbewassing door een professioneel bedrijf ontzettend duur is. Dat is niet zo. Housecare Service heeft diverse voordelige onderhoudsabonnementen. Naast glasbewassing hebben we kennis van vele andere onderhoudswerkzaamheden. Wanneer de ramen worden gewassen kunnen bijvoorbeeld ook meteen de kozijnen gereinigd worden. En als de ladder opgesteld staat kan in één moeite ook de dakgoot schoongemaakt worden. Er zijn daarom onderhoudspakketten met meerdere onderhoudsklussen samen te stellen. Deze kun je ook naar eigen wens invullen.

Vind jij ramen wassen ook zo’n vervelend en lastig klusje? Schakel dan onze glazenwasser in. Sluit een abonnement af en je bent het hele jaar verzekerd van schitterende ramen.

Whatsapp ons