Houtrot reparatie

Houtrot is goed te behandelen. En hoe eerder dit gebeurt, hoe beter het op te lossen is. Onze klusjesman maakt je kozijn weer als nieuw door middel van een houtrot reparatie.
Lees verder

Houtrot laten repareren

Heb je houtrot geconstateerd in je kozijnen, dakrand of ander houtwerk in je huis? Laat het dan altijd zo snel mogelijk repareren. Want met een nieuw laagje verf eroverheen is het niet opgelost. Onder de verflaag gaat het rotten gewoon door. Hoe eerder we het kunnen repareren, hoe beter.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Houtrot reparatie deurkozijn
Houtrot reparatie deurkozijn
Houtrot reparatie deurkozijn
Houtrot reparatie deurkozijn
Vorige
Volgende

Kosten houtrot reparatie

Houtrot laten repareren is een duurzame en permanente oplossing. De kosten hangen af van hoeveel houtrot verwijderd moet worden. Maar met een reparatie ben je sowieso goedkoper uit dan de kosten voor een nieuw kozijn.

kozijnreparatie houtrot
kozijnreparatie houtrot
Klusjesman
kozijnreparatie houtrot
Vorige
Volgende

Houtrot reparatie kozijn

Hoe gaan we te werk? We beginnen met het schuren van de plek waar het houtrot zich bevindt. Als de verflagen verwijderd zijn kunnen we goed zien tot hoever het houtrot verspreid is.

Bij een groot oppervlak aan houtrot verwijderen we dit met behulp van een multitool. We halen het rot weg met zo’n 1 à 2 centimeter extra rondom. Andere restjes op plekken die we niet kunnen bereiken halen we met hamer en beitel weg. Het frezen en glad schuren van het oppervlak zorgt ervoor dat de houtlaag die na het verwijderen van het houtrot is overgebleven, stevig en vlak is. Dit geeft voor de verdere reparatie een sterke basis.

Het verwijderde deel van het hout vullen we vervolgens op. We zorgen dat het reparatiemateriaal perfect aansluit op de bestaande delen. Met een nieuwe verflaag is de reparatie uiteindelijk onzichtbaar. Je kozijn ziet er weer als nieuw uit.

houtrot raamkozijn
houtrot reparatie
houtrot reparatie kozijn
houtrot opgelost
Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Last van houtrot? Vraag een offerte aan voor de reparatie.

Nog vragen?

Wil je graag meer informatie over het laten repareren van houtrot? Bel ons dan.

Houtrot reparatie in Breda, Tilburg en omstreken

Is je hout gaan rotten en wil je het houtrot laten repareren? Bij Housecare helpen we je graag met een duurzaam, permanent én voordelige herstel van kozijnen & houtwerk in Breda, Tilburg en omgeving. Als onderhoudsbedrijf werken wij vanuit Breda. We bieden onze diensten aan in Noord-Brabant en het zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland. Bekijk onze werkgebied pagina om te zien in welke gemeenten we actief zijn. Maak gebruik van onze dienstverlening door contact met ons op te nemen.

Onderhoudspakketten

Op gebreken zoals houtrot letten wij ook tijdens het schoonmaken van kozijnen en houtwerk, bij de controle van het schilderwerk en bij glasbewassing kunnen dit soort plekken ook opvallen. Dat is het voordeel van Housecare Service waar je voor alle soorten reiniging, onderhoud én reparatie terecht kunt. En hoe meer diensten je afsluit, hoe meer korting je krijgt. Bekijk de onderhoudspakketten of stel zelf een pakket samen.

Whatsapp ons