Buitenschilder

Is je buitenschilderwerk toe aan een nieuwe beurt? Onze buitenschilder verft al je schilderwerk buiten en laat je huis weer stralen.
Lees verder

Buitenschilderwerk onderhouden

Het buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van je woning om goed te onderhouden. Deze wil je namelijk goed beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Wanneer dit goed onderhouden wordt zal je zien dat er minder schade ontstaat aan de woning. Als er kleine scheurtjes ontstaan, dan kunnen deze snel groter worden bij zwaardere weersomstandigheden. Zorg er dus voor dat je een goede beschermlaag aanbrengt aan je huis. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarnaast is de uitstraling van je woning een goede reden om eens in de zoveel tijd een schilderbeurt te doen.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Buiten schilderen

Je schilderwerk buiten uitbesteden

Wil je zelf vrije tijd overhouden en je schilderwerk buiten aan een expert overlaten? Het uitbesteden van je schilderwerk buiten aan een professionele schilder levert je een aantal voordelen op. Om te beginnen wordt het schilderen gedaan door een expert, die hier elke dag mee bezig is. Hierdoor weet je zeker dat de kwaliteit van het schilderwerk kan worden gegarandeerd. Je wordt volledig ontzorgt en hoeft er dus niet naar om te kijken. Schilderen wordt over het algemeen niet als vervelend ervaren, maar de taken er omheen wel. De juiste verf en kwasten uitkiezen, de muren schuren, de oppervlakte ontvetten en het afplakken van de randjes. Deze klusjes zijn niet populair en worden vaak ook niet zo goed uitgevoerd. Besteed je schilderwerk dus lekker uit en je hoeft je er geen zorgen over te maken!

Werkzaamheden buitenschilder

Welk schilderwerk kun je uitbesteden aan onze buitenschilders? De werkzaamheden die wij als bedrijf voor het buitenschilderwerk uitvoeren, is eigenlijk alles wat geschilderd kan worden. Zo kun je ons bijvoorbeeld inhuren voor de volgende werkzaamheden:

  • Dakkapel schilderen
  • Gevel schilderen
  • Huis schilderen
  • Kozijnen schilderen
  • Hout beitsen
Binnenschilder

Kosten buitenschilderwerk

Door goed schilderwerk bespaar je kosten op de lange termijn. De kosten van het repareren van kozijnen en gevels zijn veel hoger dan de kosten van het goed onderhouden van je buitenschilderwerk. Ben je benieuwd naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Periodiek onderhoud schilderwerk buiten

Je kunt bij ons niet alleen kiezen voor het eenmalig bijwerken van het buitenschilderwerk. Ook kun je kiezen voor een onderhoudsabonnement. Met een schilderwerk onderhoudscontract wordt je huis aan het begin van het abonnement volledig geschilderd. Vervolgens wordt het schilderwerk regelmatig onderhouden en kunnen we kleine reparaties uitvoeren. Zo word je volledig ontzorgd. Bij dit onderhoudscontract kun je gespreid betalen en hoef je niet alles in één keer af te rekenen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van BTW wijzigingen).

“Alle buitenkozijnen netjes en strak geverfd, vriendelijke en professionele mannen. Zeker een aanrader. Ook voor glasbewassing.”
Stephanie Nouws
“Top bedrijf, goede kwaliteit, heerlijk ontzorgd en erg klantvriendelijk en professioneel. Beveel het van harte aan!”
Ilse Leermakers
“Snelle reactie, goede prijs, en goed uitgevoerd. Ramen en houtwerk ziet er top uit!”
C.V.
Vorige
Volgende

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de prijs voor het buitenschilderwerk van je huis?

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor buitenschilderwerk?

Whatsapp ons