(

Zo vind je een betrouwbare klusjesman

Heb je zelf twee linkerhanden maar is jouw woning hoog nodig toe aan een nieuwe lik verf, moet de tuin flink worden opgeknapt of is de badkamer toe aan vervanging? Dan ben je op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf. Maar hoe vind je die?

Stel voor jezelf vast welke kwaliteit je verlangt

Ben je aan het zoeken naar een klusjesman die van alles wel iets weet en overal wel wat van kan maken? Of ben je op zoek naar een klusbedrijf dat gespecialiseerd is in hetgeen dat jij nu nodig hebt voor je huis. Klusbedrijven kunnen de kwaliteit van het werk beter garanderen, maar daar horen soms wel andere kosten bij. Al kan een specialist in kortere tijd wel meer gedaan krijgen. Ga dus goed bij jezelf na welke kwaliteit je verlangt en wat er past en kan met jouw budget.

Zoek naar kwaliteit

Het vinden van een klusser is geen moeilijke opgave. Een keer Googelen en je hebt een klusbedrijf gevonden. Maar het vinden van een klusser of klusbedrijf die betrouwbaar is, dat kan soms wat lastiger zijn. Het is wel enorm belangrijk. Zo voorkom je dat je achteraf teleurgesteld bent over de kwaliteit, de duur van het werk of de prijs. Daarom hebben wij wat tips voor je opgesteld voor het vinden van een klusser en het checken van de betrouwbaarheid van de klusser.

Doe onderzoek naar het klusbedrijf en de aannemer

Deze tip is misschien wel de belangrijkste van allemaal. Bekijk de website goed, zoek naar reviews en vraag het bedrijf eventueel naar referenties. Zo heb je een beter beeld van wat je kan verwachten en heb je een grotere invloed op de kwaliteit van de dienst. Doe zelf goed onderzoek en je krijgt het resultaat dat je voor ogen hebt!

Housecare Service

Wij zijn gespecialiseerd in alle kluswerkzaamheden die je op onze website kunt vinden. Staat jouw klus er niet tussen, neem dan contact met ons op om het te bespreken want waarschijnlijk kunnen we wel iets voor je betekenen. Onze specialisten zijn iedere dag bezig met kluswerkzaamheden als glaszetting, dakgootreparatie, het uitvoeren van schilderwerk en onderhoud & reiniging van woningen of tuinen. Wil je ons inhuren als klusbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of neem contact met ons op.

Whatsapp ons