Rolluiken reinigen

Rolluiken reinigen

Rolluiken bieden vele voordelen zoals zonwering, isolatie, verduistering en beveiliging. Als je lang van je rolluiken wil blijven genieten dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd en onderhouden worden. Rolluiken die al enige jaren in weer en wind buiten hangen zijn behoorlijk aangetast. Hierdoor kan het vuil zich gemakkelijk aanhechten en verspreiden. Dit vuil beschadigt je rolluiken tijdens het oprollen.

Laat je je rolbakken en rolluiken reinigen en onderhouden op periodieke basis, dan zorg je niet alleen voor een langere levensduur van je rolluiken. Het aanzicht van je huis of pand ziet er tevens een stuk mooier en frisser uit.

Rolbakken en rolluiken schoonmaken: onze werkwijze

rolluiken schoonmaken

Wanneer de rolluiken bevestigd zijn op grotere hoogte dan wordt het voor de meeste mensen al snel 

lastig om zelf de rolluiken te reinigen. Je rolluiken laten schoonmaken door onze gespecialiseerde medewerkers is een goede oplossing. Wij komen graag bij je langs om je rolluiken en rolbakken te reinigen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in rolluiken reinigen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat je rolluiken er weer op en top uitzien.

Of het nu gaat om een enkel rolluik of een groot aantal rolluiken op kantoor of een bedrijfspand. Wij reinigen je rolluiken aan de buitenkant en de rolbak wordt ook meteen gereinigd. Het vuil kan zich ook hechten aan de binnenkant van de rolluik. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je rolluiken ook aan de binnenkant te laten reinigen. Om de binnenkant van de rolluiken te reinigen heeft de onderhoudsmedewerker wel hulp nodig van de bewoner.

Het is aan te raden om je rolluiken en rolbakken een aantal keer per jaar schoon te laten maken, zo voorkom je dat het vuil zich aan de rolluiken gaat hechten.

Meer informatie of offerte aanvragen voor rolluiken reinigen?

Zijn jouw rolluiken vuil en wil je ze graag professioneel laten reinigen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Housecare Service. Er zijn geen vaste kosten verbonden aan het reinigen van je rolluiken. Er zal daarom een offerte op maat worden gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Offerte aanvragen