Klussen / bouw

Ben je op zoek naar een klusjesman, omdat je twee linkerhanden hebt of er zelf niet aan toekomt? Plannen voor een verbouwing of renovatie? Housecare Service helpt graag.
Lees verder

Housecare Service helpt je graag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden in huis. Denk aan het ophangen van lampen, schilderijen of andere accessoires, het repareren van loszittende keukenkastjes, het vervangen van sloten of het plaatsen van een kattenluik.

Daarnaast hebben we professionele glaszetters en schilders in dienst. We zijn dus van alle markten thuis en helpen je graag je huis wat gezelliger of mooier te maken. Van het leggen van een dakbedekking op je platte dak tot het repareren van je dakgoot.

Naast kleinere klussen staan we ook klaar voor een verbouwing of renovatie. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaan wij te werk?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Stuur, indien mogelijk, foto’s of een duidelijke beschrijving van de gewenste klus op. Aan de hand daarvan stellen wij, per dienst, een overzichtelijke offerte op.

Bij grote projecten of afname van een groot pakket diensten komt één van onze vertegenwoordigers langs. We kijken dan naar je wensen en de huidige situatie en stellen aan de hand daarvan in één keer een offerte op.

Voordelig abonnement

Wij kunnen klussen eenmalig uitvoeren of je kunt een abonnement afsluiten voor periodieke werkzaamheden. Hoe meer diensten je door ons uit laat voeren, hoe meer korting je krijgt. In het geval van schilderwerk bijvoorbeeld kan een onderhoudscontract interessant zijn. Je woning wordt dan eens in de 5 jaar volledig in de verf gezet en regelmatig onderhouden. Je kunt dit bovendien gespreid betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand.

Voor alle diensten (behalve de schilder abonnementen) geldt geen opzegtermijn. Je kunt de werkzaamheden te allen tijde stop zetten of bijvoorbeeld de frequentie aanpassen.

Whatsapp ons