Klussen / bouw

Ben je op zoek naar een klusjesman, omdat je twee linkerhanden hebt of er zelf niet aan toekomt? Plannen voor een verbouwing of renovatie? Housecare Service helpt graag.
Lees verder

Housecare Service helpt je graag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden in huis. Denk aan het ophangen van lampen, schilderijen of andere accessoires, het repareren van loszittende keukenkastjes, het vervangen van sloten of het plaatsen van een kattenluik.

Daarnaast hebben we professionele glaszetters en schilders in dienst. We zijn dus van alle markten thuis en helpen je graag je huis wat gezelliger of mooier te maken.

Naast kleinere klussen staan we ook klaar voor een verbouwing of renovatie. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaan wij te werk?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze vertegenwoordigers bezoekt je woning. We kijken naar je wensen en de huidige situatie en stellen aan de hand daarvan een offerte op.

Wij kunnen klussen eenmalig uitvoeren of je kunt een abonnement afsluiten voor periodieke werkzaamheden. In het geval van schilderwerk bijvoorbeeld kan een onderhoudscontract interessant zijn. Je woning wordt dan eens in de 5 jaar volledig in de verf gezet en regelmatig onderhouden. Je kunt dit bovendien gespreid betalen. Je betaalt dan 5 jaar lang een vast bedrag per maand.