Behangen

Mooi behang gevonden, maar durf je het zelf niet aan? Laat het behangen gerust aan ons over.
Lees verder

Behanger inhuren

Behang is weer helemaal in. Van eenvoudig behang in je favoriete kleur tot opvallend fotobehang: je kamer krijgt een prachtige nieuwe uitstraling. Hoewel in principe iedereen zou kunnen behangen is het toch een klusje dat graag uitbesteed wordt aan een ervaren behanger. Ten eerste heb je er specifiek materiaal voor nodig dat je misschien niet in huis hebt. Daarnaast scheelt het je wellicht veel frustratie en weet je zeker dat het eindresultaat helemaal perfect is.

Wil je één of meerdere muren laten behangen? Neem dan contact op met Housecare Service. Wij doen dit graag voor je. Ook het eventueel verwijderen van bestaand behang kunnen wij natuurlijk voor je verzorgen.

Muren laten behangen

We kunnen verschillende soorten behang aanbrengen op je muren, o.a.:

  • Vliesbehang
  • Glasvezelbehang
  • Papierbehang
  • Poster/fotobehang

Elk soort vereist een eigen behandeling. We adviseren je graag over welk type behang geschikt is voor de ondergrond die jij wilt laten behangen.

laten behangen

Muren behangklaar maken

Bij behangen is het belangrijk dat de ondergrond egaal is zodat het behang goed strak aangebracht kan worden en ook goed blijft plakken. Muren in nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig vrijwel altijd behangklaar. Gaat het om oudere muren met veel oneffenheden, dan kun je de muren eerst glad laten stucen. Een andere oplossing om een egale muur te krijgen, is glasvezelbehang. Dit is tegenwoordig een veelgebruikt alternatief voor stucwerk, met hetzelfde effect. Nadat het glasvezelbehang op de muur zit kun je dit zelf in je gewenste kleur verven. Deze schilderklus nemen we uiteraard ook graag voor je uit handen.

We komen graag bij je langs om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Daarna kunnen we de offerte perfect op maat maken.

Offerte aanvragen

Je hele woning laten behangen of slechts één muur? We maken altijd een offerte op maat voor je behangklus.

Nog vragen?

We adviseren je graag over de verschillende soorten behang en welk behang geschikt is voor welk type muur.

Whatsapp ons