Dakbedekking plat dak

Dakbedekking plat dak toe aan vervanging? De dakdekkers van Housecare komen het isoleren of bedekken.
Lees verder

Dakdekkersbedrijf

Heeft jouw huis een plat dak en wil je het laten bedekken door een dakdekkersbedrijf? Jouw platte dak bedekken wij met drie soorten dakbedekking. Wij werken namelijk met bitumen, PVC en EPDM. Hiermee bedekken we niet alleen platte daken van jouw huis, maar ook de schuur of het tuinhuis. Onze dakdekkers werken met grote zorg om de klus van de dakbedekking van jouw platte dak tot een succesvol einde te brengen.

plat dak vervangen

Dakbedekking plat dak vervangen

Bij het renoveren van jouw platte dak zijn er drie mogelijkheden. De methode die het beste toegepast kan worden, hangt af van de staat waarin het dak verkeert. De eerste manier is om de dakbedekking te vervangen. Dit is de beste optie wanneer de dakconstructie nog in goede staat is. Bij de dakreparatie van een plat dak renoveren wij daken van bitumen, PVC en EPDM. Het renoveren wordt gedaan in lagen.

Dakbedekking plat dak isoleren

De tweede optie is de isolatie van een plat dak  laten aanleggen of vervangen. De isolatie gaat volgens de nieuwste normen. Heb je jouw platte dak nog niet geïsoleerd? Dan is het zeker de moeite waard om dat te doen. Door goed te isoleren bespaar je veel geld op de energiekosten. Wanneer je toch al bezig bent met het renoveren is het verstandig om van deze gelegenheid gebruikt te maken en ook de isolatie mee te pakken.

Dakconstructie vervangen

De derde en laatste optie is het compleet vervangen van de dakconstructie. Vaak is het vervangen van de dakbedekking of het plaatsen van isolatie genoeg. Maar dat is niet altijd het geval. Een grotere ingreep om de dakconstructie te vervangen is nodig wanneer:

  • Te zware belasting de constructie heeft laten doorzakken
  • Vocht de dakconstructie heeft aangetast
  • Houtworm de dakconstructie heeft aangevreten
dakbedekking

Kosten dakbedekking plat dak vervangen

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het vervangen van de dakbedekking, het repareren of plaatsen van isolatie of het vervangen van de dakconstructie? De kosten voor het renoveren van het platte dak zijn van verschillende factoren afhankelijk. Vraag een offerte aan en je weet gelijk waar je aan toe bent.

dakbedekking plat dak
dakbedekking plat dak
dakbedekking plat dak
dakbedekking plat dak
dakbedekking plat dak
Vorige
Volgende

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de prijs voor het renoveren van jouw dakbedekking?

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het renoveren van jouw dak?

Whatsapp ons