Glaszetten

Wil je een betere isolatie van je huis met dubbel glas of is er een andere reparatie aan je raam nodig? Onze glaszetter komt je graag helpen.
Lees verder

Onze glaszetter voert allerlei reparaties en plaatsingen van diverse soorten ramen uit. Enkel glas vervangen voor dubbel glas voor een betere isolaties, lekkages aan je raam repareren of noodglas zetten. Alles om jouw wooncomfort te verbeteren.

Lekkage raam

Een lekkage in je raam herken je aan vocht of condens dat tussen het dubbel glas zit. Dit is vervelend omdat de witte waas het zicht vermindert. Daarnaast neemt de isolatiewaarde ook af omdat er ergens een lek zit in de randafdichting van het glas. Dit kan ontstaan door verwering, fel zonlicht kan de kit aangetast hebben, houtrot in het kozijn of een slechte staat van de verflaag.

Dubbel glas laten plaatsen

Heb je enkel glas dat aan vervanging toe is, dan kun je dit het beste laten vervangen door dubbel glas. Enkel glas wordt tegenwoordig nauwelijks nog geplaatst vanwege de slechte isolatiewaarde. Wil je de isolatie van je huis verbeteren? Dan is het goed om enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Zo bespaar je uiteindelijk veel op de stookkosten.

De glaszetter van Housecare Service weet precies hoe dubbel glas geplaatst moet worden. Het oude glas wordt verwijderd en de kozijnen worden geschikt gemaakt om het nieuwe glas te plaatsen.

Raamreparatie

Soms is het niet nodig heel het glas te vervangen. Naast glaszetten voeren we ook raamreparaties uit. Bijvoorbeeld een lekkage repareren en krassen of kalkaanslag van ramen verwijderen.

Onze glaszetter komt bij je langs om de schade op te nemen en geeft advies welke reparatie er nodig is of dat het toch beter is het raam te vervangen.

Offerte aanvragen

Wil je enkel glas laten vervangen of een andere raamreparatie uit laten voeren?

Nog vragen?

We adviseren je graag over de verschillende soorten glazen en welke geschikt zijn voor jouw woning.