Glaszetten

Wil je een betere isolatie van je huis met dubbel glas of is er een andere reparatie aan je raam nodig? Wij komen graag je glaszetten.
Lees verder

Glaszetten: raam vervangen of repareren

Onze glaszetter voert allerlei reparaties en plaatsingen van diverse soorten ramen uit. Enkel glas vervangen voor dubbel glas voor een betere isolatie, lekkages aan je raam repareren of noodglas zetten. Glaszetten helpt om jouw wooncomfort te verbeteren.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

lekkage raam

Een raam lekkage repareren door glas te zetten

Een lekkage in je raam herken je aan vocht of condens dat tussen het dubbel glas zit. Dit is vervelend omdat de witte waas het zicht vermindert. Daarnaast neemt de isolatiewaarde ook af omdat er ergens een lek zit in de randafdichting van het glas. Dit kan ontstaan door verwering, fel zonlicht kan de kit aangetast hebben, houtrot in het kozijn of een slechte staat van de verflaag. Onze glaszetter komt graag langs voor een raam reparatie.

Dubbel glas laten plaatsen

Heb je enkel glas dat aan vervanging toe is, dan kun je dit het beste laten vervangen voor dubbel glas. Enkel glas wordt tegenwoordig nauwelijks nog geplaatst vanwege de slechte isolatiewaarde. Wil je de isolatie van je huis verbeteren? Dan is het goed om enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Zo bespaar je uiteindelijk veel op de stookkosten.

De glaszetter van Housecare Service weet precies hoe dubbel glas geplaatst moet worden. Het oude glas wordt verwijderd en de kozijnen worden geschikt gemaakt om het nieuwe glas te plaatsen.

Glaszetter in Breda, Tilburg en omgeving

Soms is het niet nodig heel het glas te vervangen. Om de isolatie van glas te verbeteren kan er bijvoorbeeld ook een coating over bestaand glas geplaatst worden. Onze deskundige medewerkers adviseren je hier graag over.

Naast glaszetten voeren we ook raam reparaties uit. Bijvoorbeeld een lek raam repareren en krassen of kalkaanslag van ramen verwijderen. Onze glaszetter komt bij je langs om de mogelijkheden te bekijken of de schade op te nemen en geeft advies welke reparatie er nodig is of dat het toch beter is het raam te vervangen.

Offerte aanvragen

Wil je enkel glas laten vervangen of een andere raamreparatie uit laten voeren?

Nog vragen?

We adviseren je graag over de verschillende soorten glazen en welke geschikt zijn voor jouw woning.

Whatsapp ons