Klushulp

Naast de grote onderhoudsdiensten schakel je onze klusjesman ook in voor kleine klusjes in en rondom je huis waar je zelf maar niet aan toekomt of klussen die je zelf niet uit kunt voeren.
Lees verder

Klusjesman gezocht?

Je hoeft geen zoektocht op internet te starten naar een klusjesman, tientallen offertes op te vragen en voorstellen te vergelijken. Nee, de bekende en betrouwbare krachten van Housecare Service komen gewoon bij je langs om hun handen uit de mouwen te steken.

Naast de kleine klusjes kun je ons ook voor grotere klussen of renovaties inschakelen, neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We plannen vervolgens samen met jou het moment in wanneer de klushulp langskomt.

Allround klusservice

Onze klussendienst is allround. Denk aan:

  • Een lekkende kraan repareren
  • Een klemmende deur repareren
  • Een stopcontact dat los zit repareren
  • Een lampje of schilderij ophangen
  • Een slot vervangen
  • Lekkende dakgoot maken
  • Etc.
klushulp

Klushulp voor kleine klusjes

Ook al zijn het maar kleine klusjes, soms zijn ze te lastig om zelf te doen, je komt er gewoon niet aan toe of je mist net het goede gereedschap. Niet iedereen heeft een boormachine in huis. Waarom zou je ook voor die paar keer dat je hem nodig hebt? En een decoupeerzaag heb je ook niet zomaar in de kast staan. Daardoor zijn er vaak een paar klusjes die blijven liggen. Maar elke keer loop je er toch weer tegenaan en zorgt het voor een kleine ergernis. Stel het niet langer uit. Lever je kluslijst nu bij onze klusservice in!

Als het uiteindelijk af is zit je toch meer tevreden op de bank, zonder dat je in je ooghoek dat schilderij nog steeds op de grond ziet staan, een druppende kraan op de achtergrond hoort of weer aan die klemmende deur moet trekken.

Grote klusprojecten

Ook voor grote klussen draaien wij onze hand niet om. Onze vakmensen kunnen schilderen, platte daken aanleggen, tegelzetten en bijvoorbeeld een nieuwe keuken plaatsen. Neem dus zeker contact met ons op om jouw klus te bespreken.

Offerte aanvragen

We stemmen jouw wensen af en maken een offerte op maat.

Nog vragen?

Twijfel je of je de klus bij ons neer kunt leggen? Bel gewoon even.

Whatsapp ons