Onderhoud woning

Je woning weer als nieuw na goed onderhoud door Housecare Service. Van glasbewassing en gevelreiniging tot het reinigen van zonnepanelen of je dakkapel.
Lees verder

Onderhoud aan je woning

Housecare Service is er niet alleen voor de standaard onderhouds- en reinigingsdiensten van je woning of appartementencomplex. Als gespecialiseerd onderhoudsbedrijf met een specialisatie in onderhoud en reiniging van woningen en bedrijfspanden kunnen wij je niet alleen helpen met glasbewassing, gevelreiniging en dakgootreiniging, maar bijvoorbeeld ook met het reinigen van zonnepanelen of het verwijderen van graffiti.

Hoe werkt het?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Dan gaan wij als volgt te werk.

Jij geeft aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren en stuurt hier, indien mogelijk, foto’s of een duidelijke beschrijving van op. Aan de hand daarvan stellen wij, per dienst, een overzichtelijke offerte op. Jij bepaalt welke werkzaamheden verricht worden en hoe vaak.

Bij grote projecten zoals schilder-, klus- of tuinwerkzaamheden of afname van een groot pakket diensten komt een vertegenwoordiger van Housecare Service vrijblijvend langs om alles in één keer op te nemen in de offerte.

Pakketkorting

Wij bieden aantrekkelijke pakketten aan: hoe meer diensten je door ons laat uitvoeren, hoe meer korting je krijgt. Er zit geen opzegtermijn aan vast dus je kunt de werkzaamheden te allen tijde stop zetten of bijvoorbeeld de frequentie aanpassen.

Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je een jaaroverzicht. Op deze planning staat precies wanneer je ons kunt verwachten en de werkzaamheden die we dan uitvoeren. Je kunt je ook aanmelden voor onze bel- of e-mailservice. Enkele dagen voordat we langskomen krijg je een melding zodat je hiervan op de hoogte bent.

Als onze medewerker klaar is met de werkzaamheden stopt hij of zij een kaartje in de bus met opmerkingen of informatie over werkzaamheden die NIET zijn uitgevoerd.

“Prima service en het werk wordt goed uitgevoerd.”
Francis van Westrenen
“Ik vind dat jullie netjes werken,mijn ramen en kozijnen zien er mooi uit als jullie geweest zijn.”
Anoniem
“Ik ben tevreden over de geleverde diensten. De melding per mail dat de glazenwasser komt, kaartje in de brievenbus dat hij geweest is vind ik geweldig. Zeer professioneel!”
F.M.H.M. van Gils
Vorige
Volgende
Whatsapp ons