Onderhoud buiten

Je woning weer als nieuw. Van glasbewassing en gevelreiniging tot het reinigen van zonnepanelen of een dakkapel.
Lees verder

Housecare Service is er niet alleen voor de standaard onderhouds- en reinigingsdiensten van je woning of appartementencomplex. Als gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en reiniging van woningen en bedrijfspanden kunnen wij je niet alleen helpen met glasbewassing, gevelreiniging en dakgootreiniging, maar bijvoorbeeld ook met het reinigen van zonnepanelen of het verwijderen van graffiti.

Hoe werkt het?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Dan gaan wij als volgt te werk.

Een vertegenwoordiger van Housecare Service komt vrijblijvend langs. Je geeft aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren. Wij kunnen je hierin ook adviseren. Aan de hand daarvan stellen wij, per dienst, een overzichtelijke offerte op. Jij bepaalt welke werkzaamheden verricht worden en hoe vaak.

Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je een jaaroverzicht. Op deze planning staat precies wanneer je ons kunt verwachten en de werkzaamheden die we dan uitvoeren. Je kunt je ook aanmelden voor onze bel- of e-mailservice. Enkele dagen voordat we langskomen krijg je een melding zodat je hiervan op de hoogte bent.

Als onze medewerker klaar is met de werkzaamheden stopt hij of zij een kaartje in de bus met opmerkingen of informatie over werkzaamheden die NIET zijn uitgevoerd.

“Prima service en het werk wordt goed uitgevoerd.”
Francis van Westrenen
“Ik vind dat jullie netjes werken,mijn ramen en kozijnen zien er mooi uit als jullie geweest zijn.”
Anoniem
“Ik ben tevreden over de geleverde diensten. De melding per mail dat de glazenwasser komt, kaartje in de brievenbus dat hij geweest is vind ik geweldig. Zeer professioneel!”
F.M.H.M. van Gils
Vorige
Volgende