Dakkapel reinigen

Een dakkapel bestaat uit materialen die gevoeliger zijn voor het weer dan dakpannen. Daarom wil je je dakkapel reinigen om hem goed te onderhouden.
Lees verder

Dakkapel reinigen

Een dakkapel op je woning is erg praktisch. Het zorgt voor extra ruimte en meer licht. Bovendien ziet het er vaak mooi uit. De dakkapel schoonmaken is echter iets minder praktisch. Daarom doet Housecare Service dit graag voor je op een professionele en veilige manier. We reinigen de complete dakkapel: de zijkanten, dakrandafwerking, kozijnen, de goten of afwatering worden schoongemaakt en de ramen worden gewassen.

Dakkapel laten reinigen

Niets is zo vervelend als een dakkapel met groene aanslag erop. Bovendien kan het weer en aangekoekt vuil zoals modder en mos schade aanbrengen. Dan is het natuurlijk extra vervelend dat het niet praktisch is om de dakkapel zelf schoon te maken. Je komt er moeilijk bij en om hem vanaf het dak schoon te maken is niet veilig.

Je dakkapel schoonmaken kun je met een gerust hart overlaten aan het professionele team van Housecare Service. Wij zorgen ervoor dat je dakkapel er weer als nieuw uitziet en zullen hem op een veilige manier reinigen waarbij ook rekening wordt gehouden met de materialen van de dakkapel.

Voor en na dakkapel reinigen

Werkzaamheden dakkapel reiniging

Je dakkapel reinigen is geen eenvoudig klusje dat iedereen zomaar kan uitvoeren. Normaal gesproken bevindt een dakkapel zich op een schuine zijde van het dak. Zelf het dak op gaan is niet veilig. Laat het schoonmaken van je dakkapel dus aan ons over. Om de dakkapel veilig rondom schoon te maken zorgen wij ervoor dat we gezekerd zijn als we op het dak aan het werk gaan. Daarnaast bestaat het schoonmaken van een dakkapel uit verschillende specifieke handelingen. Denk aan het schrobben en spoelen van plaatmateriaal met osmosewater, het reinigen van goten of het wassen van de ramen. Een hele klus dus! Housecare Service voert deze klus graag voor je uit en zorgt ervoor dat de je dakkapel er weer representatief uitziet en dat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Voordelig werkzaamheden combineren

Je kunt het reinigen van de dakkapel ook combineren met andere diensten in een handig onderhoudspakket. Bij een pakket met meerdere diensten profiteer je altijd van pakketkorting. Hieronder zie je enkele voorbeeldpakketten. Dakkapel reiniging wordt bijvoorbeeld vaak afgesloten in combinatie met dakgoot reiniging, houtwerk/trespa reinigen, kozijnreiniging en glasbewassing. Maar een pakket is ook helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Voorbeeldpakket 1

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
Vanaf
19,95
per maand

Voorbeeldpakket 2

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Dakkapel reinigen
  1x p/j
Vanaf
25,-
per maand

Voorbeeldpakket 3

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Tuin laten onderhouden
  2x p/j
Vanaf
35,-
per maand

Voorbeeldpakket 4

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Schilderen periodiek
  (5 jaar onderhoud)
Vanaf
45,-
per maand

Goed dakkapel onderhoud

Naast de frisse uitstraling van je dakkapel na een schoonmaakbeurt zorgt regelmatige reiniging ook voor een langere levensduur. Vuil en regenwater krijgen dan niet de kans om in het materiaal te trekken en schade te veroorzaken. We raden aan minimaal één keer per jaar de dakkapel te laten reinigen.

Als we je dakkapel op regelmatige basis schoonmaken kunnen we ook elke keer inspecteren of er geen gebreken zijn ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan adviseren we over mogelijke reparaties. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook lekkages verhelpen of schilderwerk bijwerken.

Offerte aanvragen

De exacte tarieven hangen af van je type woning en of je de dienst periodiek of eenmalig wilt laten uitvoeren. Binnen drie werkdagen ontvang je een offerte op maat.

Nog vragen?

Wil je meer weten over het laten reinigen van je dakkapel? Dan kun je ons ook bellen.

“Goed. Reinigen kunststof dakkapel. Super goed gedaan, hij ziet er weer uit als nieuw!”
Mireille
“Prima. Snel en vakkundig schoongemaakt.”
M. Kerstens
“Ik ben tevreden over hun en aardig personeel ook. Ik raad anderen zeker Housecare aan.”
Astrid v.d. Merwe
Vorige
Volgende
Whatsapp ons