Dakkapel reinigen

Een dakkapel bestaat uit materialen die gevoeliger zijn voor het weer dan dakpannen. Daarom is het erg belangrijk om je dakkapel goed te onderhouden.
Lees verder

Een dakkapel op je woning of bedrijfspand is vaak erg praktisch: extra ruimte in je pand en meer licht. Bovendien ziet het er vaak mooi uit. Het schoonmaken van je dakkapel is echter iets minder praktisch.

Dakkapel laten reinigen door Housecare Service

Niets is zo vervelend als een dakkapel met groene aanslag erop. Bovendien kan het weer schade aanbrengen. Dan is het natuurlijk extra vervelend dat het niet praktisch is om de dakkapel zelf schoon te maken. Je komt er moeilijk bij en om hem vanaf het dak schoon te maken is niet veilig.

Je dakkapel schoonmaken kun je met een gerust hart overlaten aan het professionele team van Housecare Service. Wij zorgen ervoor dat je dakkapel er weer als nieuw uitziet en zullen hem op een veilige manier reinigen.

Ramen wassen bovenverdieping

Werkzaamheden dakkapel reinigen

Je dakkapel reinigen is geen eenvoudig klusje dat iedereen zomaar kan uitvoeren. Normaal gesproken bevindt een dakkapel zich op een schuine zijde van het dak. Zelf het dak op gaan is niet veilig. Laat het schoonmaken van je dakkapel dus aan ons over. Om de dakkapel veilig rondom schoon te maken zorgen wij ervoor dat we gezekerd zijn als we aan het werk gaan. Daarnaast bestaat het schoonmaken van een dakkapel uit verschillende specifieke handelingen. Denk aan het schrobben en spoelen van plaatmateriaal, het reinigen van goten of het wassen van de ramen. Een hele klus dus! Housecare Service voert deze klus graag voor je uit en zorgt ervoor dat de je dakkapel er weer representatief uitziet en dat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Voor en na dakkapel reinigen

Offerte aanvragen

De exacte tarieven hangen af van je type woning en of je de dienst periodiek of eenmalig wilt laten uitvoeren. Binnen drie werkdagen ontvang je een offerte op maat.

Nog vragen?

Wil je meer weten? Dan kun je ons ook bellen.