Rolluiken reinigen

Door regelmatig rolluiken te reinigen voorkom je onderhoud en kun je er lang van blijven genieten.
Lees verder

Voorkom beschadiging met rolluiken schoonmaken

Rolluiken bieden vele voordelen zoals zonwering, isolatie, verduistering en beveiliging. Met het reinigen van rolluiken voorkom je onnodige onderhoud en blijven ze optimaal presteren. Ze worden namelijk al behoorlijk aangetast door weer en wind. Rolluiken hangen enige jaren buiten en raken snel vervuild wat vervolgens de rolluik kan beschadigen tijdens het oprollen. Bespaar enige moeite en laat ons je rolluiken reinigen.

Werkwijze rolluiken reinigen

Wanneer de rolluiken bevestigd zijn op grotere hoogte, wordt het voor de meeste mensen al snel lastig om zelf de rolluiken te reinigen. Door je rolluiken te laten schoonmaken door onze gespecialiseerde medewerkers, voorkom je eventuele schade. Wij komen graag bij je langs om je rolluiken te reinigen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in rolluiken reinigen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat je rolluiken er weer op en top uitzien en soepel blijven rollen.
rolluiken schoonmaken
rolbakken reinigen

Rolbakken en binnenkant rolluiken schoonmaken

Of het nu gaat om een enkel rolluik of een groot aantal rolluiken, het is verstandig om de binnen- en buitenkant van de rolluik te reinigen. Wij maken altijd de binnen- en buitenkant van de rolbak schoon. Het vuil kan zich ook hechten aan de binnenkant van de rolluik. Daarom kunnen wij uiteraard ook de binnenkant van je rolluiken schoonmaken. Om de binnenkant van de rolluiken te reinigen heeft de onderhoudsmedewerker wel hulp nodig van de bewoner. 

Periodieke reiniging

We raden je aan om een aantal keer per jaar je rolluiken te laten reinigen. Op deze manier voorkom je dat het vuil zich aan de rolluiken gaat hechten. Laat je je rolbakken en rolluiken reinigen en onderhouden op periodieke basis, dan zorg je niet alleen voor een langere levensduur van je rolluiken. Het aanzicht van je huis ziet er tevens een stuk mooier en frisser uit.

Offerte aanvragen

Zijn jouw rolluiken vuil en wil je ze graag professioneel laten reinigen?

Nog vragen?

Een offerte wordt op maat gemaakt. Bel ons als je nog vragen hebt.

Whatsapp ons