Rolluiken reinigen

Als je lang van je rolluiken wil blijven genieten dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd en onderhouden worden.
Lees verder

Voorkom beschadiging van je rolluiken door vuil

Rolluiken bieden vele voordelen zoals zonwering, isolatie, verduistering en beveiliging. Als je lang van je rolluiken wil blijven genieten dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd en onderhouden worden. Rolluiken die al enige jaren in weer en wind buiten hangen zijn behoorlijk aangetast. Hierdoor kan het vuil zich gemakkelijk aanhechten en verspreiden. Dit vuil beschadigt je rolluiken tijdens het oprollen.

Werkwijze rolluiken schoonmaken

Wanneer de rolluiken bevestigd zijn op grotere hoogte dan wordt het voor de meeste mensen al snel lastig om zelf de rolluiken te reinigen. Je rolluiken laten schoonmaken door onze gespecialiseerde medewerkers is een goede oplossing. Wij komen graag bij je langs om je rolluiken en rolbakken te reinigen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in rolluiken reinigen weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat je rolluiken er weer op en top uitzien en soepel blijven rollen.
rolluiken schoonmaken
rolbakken reinigen

Rolbakken en binnenkant rolluiken schoonmaken

Of het nu gaat om een enkel rolluik of een groot aantal rolluiken, wij reinigen je rolluiken aan de buitenkant en de rolbak wordt ook meteen gereinigd van binnen en van buiten.

Het vuil kan zich ook hechten aan de binnenkant van de rolluik. Daarom kunnen wij uiteraard ook de binnenkant van je rolluiken schoonmaken. Om de binnenkant van de rolluiken te reinigen heeft de onderhoudsmedewerker wel hulp nodig van de bewoner.

Periodieke reiniging

Het is aan te raden om je rolluiken en rolbakken een aantal keer per jaar schoon te laten maken, zo voorkom je dat het vuil zich aan de rolluiken gaat hechten. Laat je je rolbakken en rolluiken reinigen en onderhouden op periodieke basis, dan zorg je niet alleen voor een langere levensduur van je rolluiken. Het aanzicht van je huis ziet er tevens een stuk mooier en frisser uit.

Offerte aanvragen

Zijn jouw rolluiken vuil en wil je ze graag professioneel laten reinigen?

Nog vragen?

Een offerte wordt op maat gemaakt. Bel ons als je nog vragen hebt.

Whatsapp ons