Schilder Tilburg

Een schilder in Tilburg vind je bij Housecare Service. Of je nou zoekt naar een schildersbedrijf in Tilburg voor een buitenschilder of binnenschilder, onze schilders staan voor elk type schilderwerk klaar.
Lees verder

Wij verzorgen ook schilderwerk voor bedrijven of VVE. Interesse? Laat je gegevens achter, wij bellen je terug met meer informatie.

Schilder in Tilburg

Voor het onderhouden van kozijnen en ander houtwerk moet er eens in de zoveel tijd worden geverfd. Zoek je hiervoor een schildersbedrijf in Tilburg? Of in de buurt zoals in Goirle, Gilze, Dongen of Berkel-Enschot? Je woning laten schilderen doe je bij Housecare Service. Bij Housecare Service hebben we schilders voor zowel buiten als binnen. Zij komen gewoon langs bij jou in Tilburg.

Onderhoudsbedrijf Housecare Service

Schildersbedrijf Tilburg

Om jouw woning in topconditie te houden is onderhoud van groot belang. Dit komt de levensduur en de uitstraling ten goede. Dat geldt voor de binnen- en de buitenkant van je huis. Wij bieden verschillende schildersdiensten aan om dit goed te onderhouden. Ten eerste hebben wij een verfspuitsysteem voor het houtwerk buiten. Ten tweede bieden wij traditioneel schilderwerk aan en ten derde kun je bij ons een schilder inhuren voor binnen. Daarnaast kun je ook een schilderabonnement bij ons afsluiten.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Binnenschilder Tilburg

Interieur moet stralen. Mooi schilderwerk draagt daar voor een groot gedeelte aan bij. Loslatende verf, scheurtjes en blaasjes moeten weggewerkt worden. Heb je er zelf geen zin in of geen tijd voor? Onze binnenschilders schilderen of herschilderen trappen, deuren en kozijnen. Zo zijn deze weer in goede staat en gaan ze langer mee. Ook muren moeten om de zoveel tijd weer worden geverfd. Wanneer de muur er nog goed uit lijkt te zien, is deze na een tijdje meestal vervaagd of verkleurd. Goed schilderwerk beschermd tegen slijtage en vocht.

Binnenschilder

Buitenschilder Tilburg

Voor het verven van de buitenkant van woningen maken wij o.a. gebruik van de SprayMaster. Dit is een snelle en secure manier van schilderen. Wanneer je gebruik wil maken van deze dienst bespreek je met onze ervaren schilder de mogelijkheden. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op. Vervolgens kun je deze verzilveren en plannen we een tijd en datum in.

Offerte aanvragen?

Wil je weten wat een schilders klus kost?

Nog vragen?

Wil je meer weten over de schilders mogelijkheden?

Whatsapp ons