Gevel schilder

Wil je jouw gevel laten schilderen en ben je hiervoor op zoek naar een gevel schilder? Wij regelen het voor je.
Lees verder

Gevel verven

Door de gevel te verven krijgt je huis een frisse nieuwe uitstraling. Maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Voor het schilderen moeten eerst beschadigde plekjes bijgewerkt worden en de geschilderde gevel moet vervolgens met regelmaat worden schoongemaakt. En om de 7 tot 9 jaar is de gevel wel weer toe aan een nieuwe schilderbeurt. Ook moet er verf worden gebruikt die UV bestendig en waterdicht is. Zo weet je zeker dat schimmel en vocht geen kans krijgen om schade aan te richten. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden bij het verven van een gevel. Laat het dus aan een expert over om zonder problemen een mooi resultaat te krijgen.

Schilderwerk

Gevel laten schilderen door professionals

Er zijn dus veel factoren om rekening mee te houden. Wil je jouw gevel laten schilderen door een professional? Onze schilders weten precies waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Ze kijken naar de vochtigheidsgraad en het weer, zorgen dat de verf goed kan hechten en letten op of de ondergrond schoon is. Bij het schilderen kiezen ze de juiste verf en zorgen ze ervoor dat het op de juiste manier wordt aangebracht. Besteed je schilderwerk aan ons uit? Dan weet je zeker dat je de juiste kennis, ervaring en materialen in huis haalt.

Snel en strak gevels schilderen

Voor het buitenschilderwerk maken we ook regelmatig gebruik van de SprayMaster. Of de SprayMaster geschikt is voor jouw opdracht hangt af van het type gevel, jouw wensen en budget. Dit bespreken we daarom altijd met jou. Lees hier meer over dit verfspuitsysteem of neem contact op voor meer informatie.

Buitengevel schilderen met of zonder vergunning

Wanneer je ons vraagt voor een opdracht willen we het liefst meteen voor je beginnen. Maar op het moment dat je een buitenmuur of gevel wil laten schilderen in een andere kleur is het belangrijk om uit te zoeken of je hier een vergunning voor nodig hebt. In sommige gemeenten is dat namelijk nodig om een complementair straatbeeld te behouden. Voor wit- en grijstinten is een vergunning meestal niet nodig. Maar voor de zekerheid kun je dit navragen bij de gemeente.

Onderhoud woning of huis

Gevel schilderen kosten

De vragen die het meest worden gesteld over het laten schilderen van de gevel gaat in 9 van de 10 gevallen over de prijs. Vragen die gesteld worden zijn:

  • Hoe duur is een gevel laten schilderen?
  • Kost een gevel laten schilderen veel?
  • Wat zijn de kosten van buitenschilderwerk?

Het antwoord op deze vragen hangt van verschillende zaken af. Vraag een offerte aan en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met duidelijke prijsopgave.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de kosten of wil je onze schilders inhuren?

Nog vragen?

Bel ons gerust wanneer je vragen hebt.

Whatsapp ons