SprayMaster verfspuitsysteem

Voor het buitenschilderwerk maken we gebruik van een nieuwe schildertechniek: het draagbare verfspuitsysteem PPG SprayMaster.
Lees verder

Strak spuitverven met het SprayMaster systeem

We maken gebruik van het draagbare verfspuitsysteem PPG SprayMaster voor onder andere het buitenschilderwerk. Deze professionele verfspuittechniek biedt vele voordelen ten opzichte van het schilderen met een roller en kwast. Met het verfspuitpistool kunnen we heel precies te werk gaan en grote en kleine oppervlaktes super snel en heel nauwkeurig verven. De verflaag wordt veel gelijkmatiger verdeeld dan met een kwast en de aanzetten van een kwast of roller zijn niet te zien. Dit zorgt allemaal voor een extra strak resultaat. In de meeste gevallen is er ook maar één verflaag nodig. Met het SprayMaster systeem zijn we in veel gevallen 20 tot 50% sneller klaar dan met de traditionele manier van schilderen.

SprayMaster verfspuitsysteem

Hoogwaardige kwaliteit verf

In het verfspuitsysteem gebruiken we verf cartridges van het merk Sigma, een hoogwaardige kwaliteit verf voor vakschilders. De verfkwaliteit van een spray cartridge is net zo hoog als normale verf om met een kwast aan te brengen.

Het professionele PPG SprayMaster systeem waarmee onze schilder super snel, nauwkeurig en strak schilderwerk aflevert:

verfspuitsysteem
kozijnen verven met verfspuit
Vorige
Volgende

Huis laten spuiten?

Interesse om je schilderwerk met de SprayMaster te laten doen? Met de verfspuittechniek kunnen we grote klussen (buiten)schilderwerk aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met jou of de SprayMaster de beste methode is die aansluit op het soort schilderklus, jouw wensen en budget. Onze ervaren schilder komt graag bij jou langs om de klus te bekijken en je wensen te bespreken. Op basis daarvan maken we een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Je huis laten spuiten met de SprayMaster? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?

Wil je nog meer weten over de SprayMaster of onze andere schildertechnieken? Bel ons dan.

Whatsapp ons