Bestrating reinigen

Laat je bestrating reinigen en breng je terras of oprit weer tot leven. Bij Housecare Service ontnemen we je graag de moeite en werken we op professionele wijze.
Lees verder

Laat je bestrating reinigen

De bestratingsreiniging van Housecare Service zorgt ervoor dat je bestrating binnen een mum van tijd weer straalt. Kies je voor Housecare Service, dan kun je zorgeloos rekenen op onze kwaliteit en service. Wij verzekeren je dat het terras of de oprit er na een reinigingsbeurt weer als nieuw uitziet door onze medewerkers die hierin gespecialiseerd zijn. 

professionele hogedrukreiniging

Bestrating reinigen met hogedrukreiniger

Met behulp van onze professionele hogedrukreinigers spuiten wij je bestrating schoon om zo het onkruid te verwijderen. De hoge druk verwijdert het onkruid en ander vuil snel en effectief van je oprit of terras. Het grote voordeel van je bestrating reinigen met een hogedrukreiniger is dat er zeer weinig opspattend vuil vrijkomt. Het verschil is groot nadat je de bestrating hebt laten reinigen. Want na de bestratingsreiniging komen de originele kleuren weer tevoorschijn. De voegen vegen we na de reiniging in met brekerzand. Je zult zien dat je terras, stoep en/of oprit er straks weer als nieuw uitziet. Je weet ineens weer welke kleur stenen je had liggen op je terras of oprit. 

Periodiek je stoep of oprit reinigen

Je wilt natuurlijk dat de bestrating rondom je woning of bedrijfspand er altijd mooi uitziet. Het regelmatig laten reinigen van je oprit, terras of stoep is daarom noodzakelijk. Wanneer je kiest om je bestrating te laten reinigen door Housecare Service kun je heel gemakkelijk een abonnement afsluiten. Wij komen dan op regelmatige basis bij je langs om je bestrating te onderhouden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen, maar weet wel dat zonder hogedrukspuit dit een vervelende en vooral een tijdrovende klus wordt. Daarom nemen wij van Housecare Service de bestratingsreiniging graag van je over. Bovendien kunnen wij effectief en kostenbesparend te werk gaan dankzij onze moderne en zuinige hogedrukreinigers. 

Offerte aanvragen

Weer kunnen genieten van een goed verzorgd terras, oprit of stoep zonder onkruid?

Nog vragen?

Wil je je niet langer zorgen maken over je bestrating en het reinigen ervan?

Whatsapp ons