Bomen snoeien en rooien

Staat er een boom in je tuin die je eigenlijk het liefst weg wilt hebben omdat deze bijvoorbeeld de zon weghoudt of omdat je tuin vol ligt met vervelende bladeren?
Lees verder

Bomen laten snoeien, kappen of rooien

Een groene omgeving draagt bij aan een gezonde leefomgeving en zorgt voor een prettige sfeer. Toch kan het voorkomen dat je hinder ondervindt van bomen in je omgeving. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een boom je zicht volledig blokkeert of dat de wortels van een boom zo dicht bij je woning uitkomen dat leidingen beschadigd raken.

In deze situaties is het soms noodzakelijk om de boom weg te laten halen. Soms kan bomen laten snoeien ook genoeg zijn. Voor beide opties ben je bij Housecare Service aan het juiste adres. Ook bomen snoeien en rooien hoort bij ons takenpakket. Onze vakbekwame medewerkers hebben alles in huis om een of meerdere bomen op een veilige en verantwoorde manier weg te halen.

Werkwijze kapwerk

Wanneer je ons op de hoogte brengt van een vervelende boom in je omgeving, dan komen wij eerst even langs om de situatie te bekijken. Want misschien is bomen snoeien wel genoeg. Op basis daarvan zullen wij kijken of de boom gesnoeid of gerooid moet worden en hoe we dit veilig kunnen aanpakken.

Soms kunnen bomen vrij vallen, terwijl in andere situaties bomen stukje bij beetje gesloopt moeten worden. In bepaalde situaties is er zelfs een hoogwerker nodig om de boom veilig weg te kunnen halen.

bomen rooien

Bomen laten snoeien

Indien bomen snoeien voldoende is, bekijken we ook altijd zorgvuldig naar wat het beste is voor de boom en hoe de snoeiwerkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Hierbij streven wij altijd naar een zo lang mogelijke levensduur van de boom. Voor regelmatig snoeionderhoud sluit je een voordelig abonnement bij ons af. Je kunt dit zelfs door middel van automatische incasso betalen.

Offerte aanvragen

Heb je genoeg van die lastige boom in je omgeving of geef je het bomen snoeien liever uit handen?

Nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Whatsapp ons