Groene aanslag verwijderen

Laat de groene aanslag op je tegels of tuinmeubilair eenvoudig verwijderen.
Lees verder

Groene aanslag laten reinigen

De aanwezigheid van groene aanslag in de tuin is een veelvoorkomende ergernis. Erger jij je ook zo aan groene aanslag op bijvoorbeeld je tuintegels of tuinmeubilair, maar heb je geen zin of tijd om dit zelf tegen te gaan? Laat dit klusje dan uit handen nemen en schakel Housecare Service in. Onze medewerkers verwijderen de groene aanslag in je tuin binnen een mum van tijd, zo veel mogelijk rekening houdend met het milieu.

Hoe ontstaat groene aanslag?

Groene aanslag in de tuin is een heel normaal fenomeen. Mossen en algen ontstaan vooral wanneer de dagen donkerder en korter worden. Veel neerslag zorgt er vervolgens voor dat het water wordt vastgehouden en zo wordt de groene aanslag alleen maar erger. Of de ondergrond uit hout, tegels, beton of klinkers bestaat, groene aanslag is helaas niet gemakkelijk te voorkomen. Regelmatig groene aanslag verwijderen is de beste oplossing.

tuinmeubilair schoonmaken

Groene aanslag van tegels verwijderen

Met behulp van een hogedrukreiniger kan groene aanslag relatief snel verwijderd worden. Onze vakkundige medewerkers kunnen jouw terras en/of tuinmeubilair dan ook binnen een mum van tijd volledig reinigen door de groene aanslag te verwijderen. Deze methode is snel, effectief én milieuvriendelijk. Na deze behandeling zal je tuin er weer een stuk frisser en leefbaarder uitzien.

Alle zorgen uit handen met een onderhoudsabonnement

Ben jij ook helemaal klaar met die vervelende groene aanslag en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Dan komen wij binnenkort (regelmatig) bij je langs om de groene aanslag te verwijderen. Bovendien kun je ook kiezen voor allerlei andere diensten en deze combineren met groene aanslag verwijderen. We plannen de werkzaamheden op vaste momenten en betalen kan gewoon met een automatische incasso. Je hoeft zelf helemaal nergens meer aan te denken!

Offerte aanvragen

Zorgeloos genieten in je mooie en schone tuin?

Nog vragen?

We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Whatsapp ons