(

Het schoonmaken van de dakkapel

Een dakkapel is een erg praktische manier om meer ruimte en licht in je huis te creƫren. Je zorgt ervoor dat een kamer stukken ruimer oogt en voelt, want je kunt ondanks een schuin dak toch ergens rechtop staan. Dit kan afhankelijk van je omgeving de ideale mogelijkheid bieden om lekker uit het raam te staren. Een dakkapel heeft niet alleen voordelen aan de binnenkant van je huis. Ook van buitenaf is een dakkapel vaak een mooi aanzicht. Het onderbreekt namelijk een saaie, kale oppervlakte: je dak. Verder verhoogt het de verkoopwaarde van je huis.

Voorkom vieze aanslag op je dakkapel

Aan al deze voordelen zit echter een keerzijde. Zelf je dakkapel schoonmaken is haast niet te doen. Na een verloop van tijd zul je zien dat het (vaak witte) kunststof aan de buitenkant gaat verkleuren. Regelmatig je dakkapel schoonmaken voorkomt dat er vieze aanslag op komt. Het schoonmaken van je dakkapel heeft ook een positieve invloed op de levensduur er van. Veel leveranciers geven alleen een lange garantie als je regelmatig je dakkapel laat schoonmaken.

Dakkapel laten schoonmaken

Je kunt beter niet zelf je dakkapel reinigen. Het is een lastige klus en zeker niet ongevaarlijk. Housecare Service heeft alleen deskundige medewerkers in dienst die op een professionele manier je dakkapel schoonmaken. Ons personeel gaat alleen gezekerd het dak op, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. We gebruiken alleen het beste materiaal, zodat je ramen, goten en plaatmateriaal helemaal schoon worden. Bij de glasbewassing van de ramen van je dakkapel wordt gebruik gemaakt van een telescoop. Met dit gereedschap kunnen je ramen ook vanaf de grond gewassen worden.

Voor en na dakkapel reinigen

Voor en na het schoonmaken van een dakkapel

Een glimmende dakkapel

Laat nog voor de zomer je dakkapel schoonmaken, want dan zal jouw dakkapel stralen in de volle zon. Na een grondige schoonmaakbeurt zijn je kunststof platen en kozijnen weer vrij van vieze, grijs/groene aanslag. We wassen ook nog even je ramen en je dakkapel zal weer glimmen als vanouds. Je kunt bij Housecare Service ook een pakket aanvragen. Zo ben je er zeker van dat je nooit achterloopt met het onderhoud van je dakkapel en andere onderdelen van je woning.

Is het al tijd om jouw dakkapel te laten schoonmaken? Vraag dan een offerte aan.

Whatsapp ons