(

Het dak op met de Solarguard Pro vogelwering

In samenwerking met Melvin van ADR-Dakwinkel zijn wij op vrijdag 29 oktober het dak op gegaan om de Solarguard Pro te installeren. Hij is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het representeren en adviseren van de vogelwering van de Solarguard Pro. De tijd is nu aangebroken om de installatie hiervan in gang te zetten.

SolarGuard vogelwering

Kies je voor Solarguard? Dan voorkom je schade, brandgevaar en rendementsverlies aan de zonnepanelen. Vogels en ongedierte vervuilen de daken, zonnepanelen en dakgoten door hun nesten of veroorzaken schade door doorgeknaagde bedrading. De vogelwering zorgt ervoor dat vogels niet meer onder de zonnepanelen komen door middel van het eenvoudig te monteren systeem van de Solarguard Pro. De kans op schade wordt hierdoor verminderd, waardoor je een beter rendement haalt uit je zonnepanelen. Hier lees je waarom nu het beste moment is om Solarguard te installeren.

Melvin geeft ons het volgende aan:
“Ik had wel verwacht dat je niet te veel last van hoogtevrees moet hebben om Solarguard te installeren. Dat werd duidelijk toen ik eenmaal op het dak stond. Gelukkig was ik gezekerd, dat maakte het monteren een stuk eenvoudiger. De hoogte en de beperkte ruimte tussen de zonnepanelen en de dakkapel was dan ook het enige wat even wennen was. Het monteren van de vogelwering zelf ging me bijzonder makkelijk af. De clips zijn eenvoudig toe te passen en de vogelwering zit meteen stevig vast. Als je makkelijk om de zonnepanelen heen kunt werken en je hebt voldoende loopruimte dan zou ik het zeker aanraden om Solarguard Pro zelf te installeren! Voelt het niet veilig of durf je niet het dak op? Laat het dan door de professionals van Housecare doen! Zij kunnen het op een veilige en vakkundige manier voor je uit handen nemen.”

ADR-Dakwinkel

ADR-Dakwinkel.nl is dé onestop webshop in platte daken, dakpannen, waterafvoer, rookkanalen en overige dak toebehoren. Zij ontzorgen bedrijven en particulieren met voordelige levercondities, keuzehulp en het ruime assortiment. Ze helpen ons met het plaatsen van de vogelweringen.

Wil je meer informatie over de Solarguard Pro? Voor vragen en tips kun je bellen naar 076-8888395 of het contactformulier invullen. Ook kun je bij ons een offerte opvragen.

Whatsapp ons