(

Onderhoud appartementengebouw

Woon je in een appartementencomplex, dan heb je vaak te maken met de Vereniging van Eigenaren. Misschien ben je wel actief lid of zit je in het bestuur van jouw VvE. Dan ben jij samen met de andere bestuursleden onder andere verantwoordelijk voor het gebouwonderhoud. Het onderhoud van het appartementencomplex is één van de belangrijkste taken die je hebt als VvE. Door het appartementengebouw periodiek te onderhouden, blijft de waarde van het appartementencomplex behouden. Bij het onderhoud kun je denken aan werkzaamheden als het onderhouden en reinigen van gemeenschappelijke ruimtes, perken, plantsoenen of groenvoorzieningen. Housecare Service helpt je graag een handje zodat jij en de andere bewoners elke dag weer een mooi en verzorgd appartementencomplex binnen stappen. Lees in dit blog meer over onze VvE diensten.

VvE diensten waar Housecare Service bij kan helpen

  • Glasbewassing: door regelmatig de ramen te laten reinigen, gaan de ramen een stuk langer mee. Housecare Service komt graag alle ramen in je pand op een verantwoorde manier reinigen.
  • Osmosebewassing: osmosewater heeft een sterker reinigend vermogen dan normaal water, bovendien laat het geen vlekken achter.
  • Gemeenschappelijke ruimtes: voor de bewoners van het pand en bezoekers is het wel zo prettig als de gemeenschappelijke ruimtes er ook netjes uit zien. Wij onderhouden en reinigen trappenhuizen, gangen, galerijen of andere gemeenschappelijke ruimtes.
  • Kozijnreiniging: door verschillende weersomstandigheden kan er verwering op de kozijnen ontstaan. Wij geven de kozijnen de juiste behandeling zodat ze er weer uitzien als nieuw.
  • Tuinonderhoud: is je appartementencomplex omgeven door mooie perken, plantsoenen of groenvoorzieningen? Dan wil je natuurlijk ook dat dit mooi onderhouden blijft. Wij helpen je graag met snoeiwerkzaamheden, grasmaaien, afvoeren van tuinafval en het opstellen van bemestingsplannen.

Voordelen van Housecare Service

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het onderhouden en reinigen van woningen, bedrijfspanden en appartementencomplexen gaan we op een effectieve manier te werk. Hierdoor kunnen we een onderhoudsplanning op maat samenstellen zodat je VvE nooit teveel betaalt. Daarnaast werken wij op vaste momenten, zo hoef je dus niet steeds opnieuw afspraken te maken.

Bij Housecare Service is het mogelijk om de door ons verrichtte werkzaamheden achteraf te betalen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid aan om extra werkzaamheden bij de bewoners thuis uit te voeren. Denk hierbij aan het wassen van de binnenkant van de ramen, of aan het verwijderen van kalk uit de keuken of badkamer. Een zeer compleet dienstenaanbod dus.

Vrijblijvende offerte voor je onderhoudsplan

Enthousiast geworden? Wij nemen het onderhoud aan je appartementencomplex graag uit handen. Maak een afspraak, dan komen we vrijblijvend bij je langs om te inventariseren wat we voor jullie kunnen betekenen. Hierna ontvang je een advies op maat, een vrijblijvende offerte en een onderhoudsplan zodat je precies weet wanneer we welke werkzaamheden uitvoeren.

Whatsapp ons