(

Terras reinigen met professionele hogedrukreiniging

Welke kleur had het terras ook alweer? Vraag je je dat af, dan is het tijd voor grondige reiniging van het terras. Lees hier hoe wij deze klus aanpakken.

Het terras schoonmaken is een intensieve klus. Zie je het al voor je dat je op je knieën over de grond kruipt om onkruid te verwijderen of groene aanslag weg te borstelen? Liever niet. Een hogedrukreiniger is daarom het perfecte gereedschap om je terras mee te reinigen. Maar deze heeft niet iedereen in de schuur staan. En een gewone huis tuin en keuken hogedrukreiniger is waarschijnlijk niet krachtig genoeg voor zo’n groot oppervlak.

Krachtige hogedrukspuit

De hogedrukspuit is een krachtig middel. In het apparaat wordt door middel van stoom een extreem hoge druk gecreëerd. Door deze druk spuit het water met een hoge kracht door de spuitmond naar buiten. Met deze strakke straal water kan heel efficiënt gewerkt worden want je kunt hiermee precies focussen op de meest vervuilde plekken.

Voor het reinigen van grotere oppervlakken gebruiken we een speciale vloerreiniger. Dit is een zwaardere hogedrukreiniger met een roterende spuitmond. Deze is nog effectiever dan een recht straal. Grote oppervlakten worden zo snel en effectief gereinigd. Onkruid wordt gemakkelijk tussen de klinkers uit gespoten en ander vuil en groene aanslag verdwijnt ook als sneeuw voor de zon.

terras reinigen

Terras schoonmaken met professionele werkwijze

Voor elk klusje en elk soort ondergrond of oppervlak moet een hogedrukreiniger met de juiste druk (aantal bar) gebruikt worden. Begin dus niet zomaar zelf met een willekeurige reiniger. Met een verkeerde afstelling kun je onherstelbare schade aanbrengen. Als je van te dichtbij met een te krachtige waterstraal spuit kan bijvoorbeeld een tegel barsten. Met de harde waterstraal kun je jezelf zelfs verwonden. Een zorgvuldige werkwijze is dus vereist. Het is dus een goed idee om hier professionals voor in te schakelen.

Bij Housecare Service hebben we goede apparatuur met alle benodigde accessoires waarmee we in een handomdraai je terras er weer als nieuw uit laten zien. En onze medewerkers weten ook precies hoe ze met de apparaten om moeten gaan. Want natuurlijk word je een beetje nat van de nevel en opspattend water. Maar er kunnen ook steentjes opspatten tijdens het werk. Als deze door de kracht van de waterstraal wegschieten kunnen ze hard aankomen. Daarom dragen onze medewerkers in dat geval de juiste bescherming. Daarnaast maakt de hogedrukreiniger aardig wat lawaai. Bij langdurige werkzaamheden dragen ze daarom ook gehoorbescherming.

Wanneer al het onkruid, mos en gras is verwijderd tussen de voegen kan er ook zand mee weggespoeld zijn. Om ervoor te zorgen dat hierdoor de tegels niet los gaan zitten, vullen we de voegen weer op met speciaal brekerzand.

Je terras laten reinigen?

Wil je jouw terras er weer als nieuw uit laten zien? Vraag dan meteen een offerte aan om je terras te laten reinigen. Naast je terras kunnen we ook overige bestrating, houten vlonders of schuttingen reinigen. Zo kun jij zorgeloos genieten in je tuin!

terras laten reinigen

Offerte aanvragen >

  • Vanaf €8,- per maand
  • Werkzaamheden op vaste momenten
  • Automatische incasso
  • Geen opzegtermijn
  • Ook eenmalig te bestellen
Whatsapp ons