Hogedrukreiniging

Worden je dak, schutting, stoep of andere oppervlakten gekenmerkt door hardnekkige groene aanslag, verwering en andere vervuiling? Wij helpen je met hogedrukreiniging.
Lees verder

Hogedrukreiniging en dakreiniging

Slaag je er maar niet in om de groene aanslag met een gewone tuinslang weg te werken? Dan is hogedrukreiniging de oplossing. Een tuinslang heeft te weinig kracht om de vervuiling grondig te verwijderen. Groene aanslag op een dak is al helemaal lastig om aan te pakken want dit is geen gunstige plek om zelf te reinigen. Ontdoe je van deze zorgen en vraag professionele hogedrukreiniging en dakreiniging van Housecare Service aan. Wij zorgen ervoor dat je tuinmuurtjes, stoep, dak of ieder ander oppervlak er weer als nieuw uit ziet.

hogedrukreiniging

Werkwijze hogedrukreiniging

Hogedrukreinigen wordt gedaan met een professionele hogedrukreiniger. Dit is een multi-inzetbaar apparaat dat wordt gebruikt om met grote kracht aanslag, verwering en andere vervuiling te verwijderen. Door middel van stoom wordt het water onder zeer hoge druk door de slang naar de spuitmond geleid om zo de oppervlakte snel en effectief te reinigen. Hiermee is je stoep, muurtje of de dakpannen niet alleen schoon, maar ook weer zo goed als nieuw!

Waarom dakreiniging?

Vuil of mos op het dak kan de waterafvoer belemmeren. Een slechte afwatering kan op den duur lekkages veroorzaken. Met regelmatige reiniging van het dak voorkom je deze problemen. Elk soort dakbedekking moet op de juiste manier gereinigd worden. De meeste standaard dakpannen en golfplaten kunnen met een sterke straal en heet water gereinigd worden. Maar bij meer kwetsbare materialen moet de sterkte van de hogedrukreiniger hier goed op afgesteld worden.

dakreiniging

Professionele hogedrukreiniging

De harde straal van de hogedrukreiniger kan gevaarlijk zijn en bij onvoorzichtig gebruik is er zelfs kans op schade. Bij Housecare Service zijn we gespecialiseerd in het werken met een hogedrukreiniger waardoor je elk mogelijk risico uitsluit. Door je dak, stoep, tuinmuur of andere oppervlakten periodiek te reinigen zorgen we ervoor dat jouw woning er weer stralend uitziet.

Offerte aanvragen

Laat ons weten op welke plekken je hogedrukreiniging nodig hebt, dan ontvang je een offerte op maat.

Nog vragen?

Wil je meer informatie over professionele hogedrukreiniging of dakreiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Whatsapp ons