Gevelreiniging
Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen

Gevelreiniging

De gevel van je woning of bedrijfspand is het visitekaartje voor je gasten. Voor een schitterende uitstraling van je gevel ben je bij Housecare Service aan het juiste adres. Is je gevel van steen, hout, glas of een ander materiaal? Housecare Service is gespecialiseerd in gevelreiniging voor elk type gevel.

Milieuvriendelijke methoden voor gevelreiniging

Of de gevel nu licht met groene aanslag is bedekt of tot diep in de muur; met onze moderne apparatuur kunnen wij effectief optreden tegen alle soorten vuil op de gevel. Regelmatige gevelreiniging zorgt ervoor dat de gevel er nieuw uit blijft zien.

Gevelreiniging heeft daarnaast een positief effect op de levensduur van je woning of bedrijfspand. Het verkleint ook de kans op schimmel en beschadiging van je muren. Afhankelijk van de ondergrond en de mate van vervuiling van je gevel kiezen wij voor koudwaterreiniging of stoomcleanen.

Meer over deze milieuvriendelijke gevelreinigingsmethoden lees je in ons blogartikel over milieuvriendelijk gevelonderhoud.

gevelonderhoud

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service. 

Offerte aanvragen voor gevelreiniging

Wil je je gevel laten reinigen? Kies dan voor de service en kwaliteit van Housecare Service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt de offerte binnen één werkdag.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Voor een prachtige uitstraling van je gevel

Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen
Nu aanvragen