Glasbewassing osmose

Hoe krijg je nou écht schone ramen?
Lees verder

Ramen wassen met osmosewater

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui.

Osmose bewassing zorgt voor een streeploos resultaat. Maar wat is osmose bewassing precies? Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!

Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring als osmose glazenwasser en komen graag bij je langs om je het verschil te laten zien.

Telescoopbewassing

Voor osmose glasbewassing maken we gebruik van een telescoop. Behalve dat het osmosewater zelf geen vlekken achterlaat, heeft de telescoop ook een sterker reinigend vermogen. Als het water op je ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af. Zelfs tot uit de poriën van het glas.

Na bewassing spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Osmosebewassing met de telescoopmethode is dus per definitie schoner en dieper dan met de klassieke methode met sop en wisser.

telescoopbewassing
glasbewassing

Eerste resultaat osmose bewassing

Wanneer je je ramen voor de eerste keer met osmosewater laat reinigen, kan het zijn dat ze daarna nog niet perfect schoon zijn. Dit komt doordat de poriën van het glas nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Het kan dus even duren voordat het resultaat volledig zichtbaar is. Na de wasbeurt gaat het reinigingsproces namelijk nog een tijdje door. Doordat het osmosewater verder het glas intrekt en nog meer oud vuil opneemt. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die je ziet.

In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en je ramen zijn volledig schoon. Voor het beste resultaat laat je je ramen periodiek met osmose wassen.

100% tevredenheidsgarantie

Houd er dus rekening mee dat het beste resultaat zichtbaar wordt na de tweede osmose wasbeurt. Mocht je na een eerste bewassing echt niet tevreden zijn over het (voorlopige) resultaat dan zoeken we een passende oplossing. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmose bewassing.

Offerte aanvragen

Enthousiast over ramen wassen met osmosewater en wil je de voordelen van osmose bewassing zelf ervaren?

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op als je nog meer wilt weten over osmose glasbewassing.

“Mijn mening m.b.t. Housecare service is dat ik zeer tevreden ben over het glazen wassen. Netjes van tevoren een mailtje en meestal altijd op het aangekondigde tijdstip staan de glazenwasser voor de deur. Ik heb al diverse vrienden en familie de informatie doorgegeven, omdat ik tevreden ben met de service en de gemaakte afspraken.”
Yvonne Alewijnse
“Ramen en houtwerk schoon. Vriendelijk. Ik ben dik tevreden.”
Anoniem
“De glazenwassers zijn professionele mensen en doen hun werk goed. Ik word goed op de hoogte gehouden wanneer de glazenwassers wel of niet komen.”
Anoniem
Vorige
Volgende