Glasbewassing
Vanaf€ 8,-per maand* Ook eenmalig te bestellen

Glasbewassing

In de moderne architectuur wordt steeds meer gebruik gemaakt van glas. Het reinigen van glas kan echter een lastig karwei zijn omdat glas in woningen en bedrijfspanden vaak verwerkt is op moeilijk bereikbare plekken. Om je ramen weer te laten blinken komt Housecare Service graag bij je langs! We wassen de ramen aan de buitenkant en, indien gewenst, ook aan de binnenzijde van je woning.

telescoop glasbewassing

Voordelen glasbewassing

Met behulp van moderne ladders, telescoopsystemen en osmosetechnieken kunnen onze gespecialiseerde medewerkers alle ogenschijnlijk onbereikbare plekken bereiken. Wij komen je ramen graag op een veilige en verantwoorde manier reinigen, zodat je woning of bedrijfspand er weer prachtig uitziet en de ramen meer licht doorlaten. Bovendien heeft periodieke glasbewassing een positief effect op de levensduur van je ramen en kozijnen.

Lees ook eens over de mogelijkheden van Osmose glasbewassing.

Onze werkwijze

Onze gespecialiseerde medewerkers komen graag bij je langs voor een eerste glasreiniging. Je zult zien dat we altijd tot 100% resultaat uitkomen. Vervolgens bespreken we samen hoe vaak glasbewassing van je woning of bedrijfspand nodig is voor blijvend schone ramen. Dit hangt bijvoorbeeld af van de ligging. Zo worden ramen op het westen over het algemeen sneller vuil dan ramen op het oosten omdat neerslag en wind in ons land meestal vanuit het westen komt.

Ramen wassen bovenverdieping? 

Bij hoge ramen wordt vaak gebruik gemaakt van telescoop glasbewassing. Met een lange uitschuifbare telescoop kun je ramen wassen zonder op een ladder te hoeven staan. Telescoop glasbewassing is veiliger en sneller dan werken met een ladder. Je hoeft namelijk niet steeds de ladder te verplaatsen en je staat stevig met beide benen op de grond.

Onderhoudsabonnementen glasbewassing

Je kunt bij ons eenvoudig een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo ben je verzekerd van periodieke glasbewassing voor de ramen aan de buiten- en/of binnenzijde van je woning of bedrijfspand. Door een onderhoudsabonnement voor glasbewassing te combineren met andere reinigingswerkzaamheden, zoals dakgootreiniging of gevelreiniging, hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken over de uitstraling van je woning of bedrijfspand. Bekijk al onze onderhoudsabonnementen en maak je keuze.

Glasbewassing

Glasbewassing

Laat de meest onbereikbare ramen reinigen.

Vanaf€ 8,-per maand* Ook eenmalig te bestellen
Nu aanvragen

Henk Hamels

"Ik ben echt heel blij met Housecare Service. Ik zie ze eigenlijk zelfs meer dan als een zakelijk contact. Het is echt een fijn bedrijf, ze werken fijn en netjes. Zeker tevreden!"

Henk Hamels