Kozijnen reinigen

Of de kozijnen van je woning nu van kunststof, hout of aluminium zijn, kozijn onderhoud is voor elke type kozijn ontzettend belangrijk.
Lees verder

Jarenlange bescherming

Kozijn reiniging is zo belangrijk omdat allerlei weersomstandigheden ervoor zorgen dat verwering optreedt op je kunststof of aluminium kozijnen. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat je kozijnen er weer als nieuw uitzien. Door je kozijnen bij elke onderhoudsbeurt te behandelen met een licht polijstend middel en te voorzien van een nieuwe beschermlaag, is een optimaal resultaat gegarandeerd. Na het jaarlijks kozijn onderhoud zijn je kozijnen – in nagenoeg alle gevallen – weer voor een hele tijd beschermd.

kozijnreiniging

Handig abonnement voor kozijn onderhoud

Wanneer je het reinigen van je kozijnen wilt uitbesteden dan is een onderhoudsabonnement bij Housecare Service een goede keuze. Wij streven altijd weer naar de beste kwaliteit en zorgen voor een uitstekende service voor al onze klanten. Gemak staat hierbij centraal. Zo kun je een onderhoudsabonnement afsluiten en gemakkelijk via automatische incasso betalen. Wij komen dan op afgesproken momenten bij je langs om je kozijnen te reinigen, eventueel in combinatie met onze andere diensten.

Offerte aanvragen

Voor alle kozijnen de juiste reinigingsmethode en bescherming van kunststof, aluminium tot houten kozijnen.

Nog vragen?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden en onze onderhoudsabonnementen?