Hogedrukreiniging
Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen

Hogedrukreiniging

Worden je schutting, stoep of andere oppervlakten gekenmerkt door hardnekkige groene aanslag, verwering en andere vervuiling? En slaag je er maar niet in om dit met een gewone tuinslang weg te werken? Dan is hogedrukreiniging de oplossing. Een tuinslang heeft te weinig kracht om de vervuiling grondig te verwijderen. Ontdoe je van deze zorgen en vraag professionele hogedrukreiniging van Housecare Service aan. Wij zorgen ervoor dat je tuinmuurtjes, stoep of ieder ander oppervlak er weer als nieuw uit ziet.

Werkwijze Hogedrukreiniging

Hogedrukreinigen wordt gedaan met een professionele hogedrukreiniger. Dit is een multi-inzetbaar apparaat dat wordt gebruikt om met grote kracht aanslag, verwering en andere vervuiling te verwijderen. Door middel van stoom wordt het water onder zeer hoge druk door de slang naar de spuitmond geleid om zo de oppervlakte snel en effectief te reinigen. Hiermee is je stoep of muurtje niet alleen schoon, maar ook weer zo goed als nieuw!

Hogedrukreiniging

Professioneel hogedrukreinigen

De harde straal van de hogedrukreiniger kan gevaarlijk zijn en bij onvoorzichtig gebruik is er zelfs kans op schade. Bij Housecare Service zijn we gespecialiseerd in het werken met een hogedrukreiniger waardoor je elk mogelijk risico uitsluit. Door je stoep, tuinmuur of andere oppervlakten periodiek te reinigen zorgen we ervoor dat jouw woning of bedrijfspand er weer stralend uitziet. Lees verder voor meer informatie over de onderhoudsabonnementen die je af kunt sluiten.

Onderhoudsabonnementen

Housecare Service neemt je zorgen graag uit handen. Daarom bieden wij onderhoudsabonnementen en pakketten aan waarmee jouw woning of bedrijfspand er het hele jaar door schoon en verzorgd uitziet. Alle voordelen op een rij:

  • Werkzaamheden op vaste momenten
  • Flexibel: je kan op elk moment je abonnement wijzigen
  • Automatische incasso

Benieuwd naar wat we nog meer bieden? Kijk dan op onze diensten-pagina.

Meer informatie of offerte aanvragen

Wil je meer informatie over professionele hogedrukreiniging van Housecare Service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Multi-inzetbaar voor de reiniging van aanslag.

Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen
Nu aanvragen