Houtwerkreiniging
Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen

Houtwerkreiniging

Het houtwerk van je woning of bedrijfspand heeft heel wat te lijden onder het Nederlandse klimaat. Weersinvloeden, zoals sneeuw, wind en regen tasten het hout én de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling. Des te belangrijker dus dat je jaarlijks het houtwerk van je woning of kantoorpand schoonmaakt. Bij Housecare Service nemen we de houtwerkreiniging graag voor je uit handen zodat je houtwerk er weer als nieuw uit ziet. 

Voordelen van houtwerk reinigen

Het houtwerk schoonmaken, zoals kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, gevelbekleding en meer, kent drie belangrijke voordelen:

  • Het versterkt het hout en daarmee je woning of bedrijfspand.
  • De verf blijft langer goed waardoor er minder schilderbeurten nodig zijn.
  • Het verwijdert groene aanslag, wat zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Met andere woorden, houtwerkreiniging versterkt de uitstraling en conditie van je woning of werkpand. 

Houtwerk schoonmaken

Jaarlijkse bescherming

Voor een optimaal onderhoud van je woning of bedrijfspand adviseren we om minimaal één keer per jaar het houtwerk schoon te maken. Bij Housecare Service kunnen we de houtwerkreiniging voor je uit handen nemen. We zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om te kijken welke delen extra onderhoud nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld extra aangetast zijn door wind of regen. Na de aanpak met je doorgesproken te hebben gaan we zorgvuldig aan de slag met het houtwerk reinigen.

Onderhoudsabonnementen

Naast houtwerkreiniging kunnen we nog veel meer voor je uit handen nemen. Bij Housecare Service is het mogelijk om zelf een onderhoudspakket samen te stellen zodat je woning of bedrijfspand in topvorm blijft. We zullen vervolgens duidelijke afspraken maken over vaste momenten voor onze werkzaamheden. Ook is het mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Meer informatie over houtwerk schoonmaken?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om houtwerkreiniging aan ons uit te besteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.

Houtwerkreiniging

Houtwerkreiniging

Bescherm je houtwerk tegen het Nederlandse klimaat.

Vanaf€ 8,-per maand* ook eenmalig te bestellen
Nu aanvragen