Kozijnreiniging
Vanaf€ 1,50per maand* onderhoudspakketten al vanaf €8,- per maand

Kozijnreiniging

Of de kozijnen van je woning of bedrijfspand nu van kunststof, hout of aluminium zijn, kozijnonderhoud is en blijft ontzettend belangrijk. Vol vertrouwen kun je deze klus uitbesteden aan onze specialistische medewerkers. Voor elk type kozijn hebben wij de juiste reinigingsmethode.

Jarenlange bescherming

Kozijnreiniging is zo belangrijk omdat allerlei weersomstandigheden ervoor zorgen dat verwering optreedt op je kunststof of aluminium kozijnen. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat je kozijnen er weer als nieuw uitzien. Door je kozijnen bij elke onderhoudsbeurt te behandelen met een licht polijstend middel en te voorzien van een nieuwe beschermlaag, is een optimaal resultaat gegarandeerd. Na een kozijnreiniging onderhoudsbeurt zijn je kozijnen  – in nagenoeg alle gevallen – weer voor een aantal jaren beschermd.

Handig abonnement kozijn onderhoud

Wanneer je het reinigen van je kozijnen wilt uitbesteden dan is een onderhoudsabonnement bij Housecare Service een logische keus. Wij streven altijd weer naar de beste kwaliteit en zorgen voor een uitstekende service voor al onze klanten. Gemak staat hierbij centraal. Zo kun je een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten en deze gemakkelijk met een automatische incasso betalen. Wij komen dan op afgesproken momenten bij je langs om je kozijnen te reinigen, eventueel in combinatie met onze andere diensten.

Meer informatie over kozijnen reinigen?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden en onze onderhoudsabonnementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Kozijnreiniging

Kozijnreiniging

Bescherming van kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Vanaf€ 1,50per maand* onderhoudspakketten al vanaf €8,- per maand
Nu aanvragen