Kozijnreiniging
Vanaf€ 1,50per maand* onderhoudspakketten al vanaf €8,- per maand

Kozijn reiniging

Of de kozijnen van je woning of bedrijfspand nu van kunststof, hout of aluminium zijn, kozijn onderhoud is voor elke type kozijn ontzettend belangrijk. Vol vertrouwen kun je deze klus uitbesteden aan onze specialistische medewerkers. Voor alle kozijnen hebben wij de juiste reinigingsmethode.

Jarenlange bescherming

Kozijn reiniging is zo belangrijk omdat allerlei weersomstandigheden ervoor zorgen dat verwering optreedt op je kunststof of aluminium kozijnen. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat je kozijnen er weer als nieuw uitzien. Door je kozijnen bij elke onderhoudsbeurt te behandelen met een licht polijstend middel en te voorzien van een nieuwe beschermlaag, is een optimaal resultaat gegarandeerd. Na het jaarlijks kozijn onderhoud zijn je kozijnen – in nagenoeg alle gevallen – weer voor een hele tijd beschermd.

Handig abonnement voor kozijn onderhoud

Wanneer je het reinigen van je kozijnen wilt uitbesteden dan is een onderhoudsabonnement bij Housecare Service een goede keuze. Wij streven altijd weer naar de beste kwaliteit en zorgen voor een uitstekende service voor al onze klanten. Gemak staat hierbij centraal. Zo kun je een onderhoudsabonnement afsluiten en gemakkelijk via automatische incasso betalen. Wij komen dan op afgesproken momenten bij je langs om je kozijnen te reinigen, eventueel in combinatie met onze andere diensten.

Meer informatie over kozijnen reinigen?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden en onze onderhoudsabonnementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Kozijnreiniging

Kozijnreiniging

Bescherming van kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Vanaf€ 1,50per maand* onderhoudspakketten al vanaf €8,- per maand
Nu aanvragen