Dakgoot reparatie

Merk je een lekkende dakgoot op? Plan snel een dakgoot reparatie in om verdere schade te voorkomen.
Lees verder

Een lekkage aan je dakgoot repareren

Heb je last van lekkende dakgoten? Vraag dan een inspectie aan. Bij Houscare helpen we je graag door middel van dakgoot reparatie. Soms is het een kwestie van het goed schoonmaken van de goot en is het probleem al snel verholpen, maar er kan ook meer aan de hand zijn. Afhankelijk van het type dakgoot hebben wij diverse oplossingen om de lekkage te verhelpen. Na de inspectie krijg je van ons dan ook een advies met betrekking tot wat de beste oplossing is, inclusief vrijblijvende prijsopgave.

Ook voor het vervangen of renoveren van je dakgoot kun je bij ons terecht.

Voorkom waterschade met een dakgoot reparatie

Een lekkende dakgoot veroorzaakt waterschade aan de muren en het dak. Wanneer het water langs de muur naar beneden loopt ontstaan hier zwakke plekken en schimmelvorming. Dit ziet er niet mooi uit maar nog erger is het als het vocht naar binnen trekt en in de binnenmuur terecht komt waardoor de vochtproblemen binnen in je huis doordringen. Tijd voor een dakgoot reparatie!

dakgoot repareren

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Dakgoot repareren of vervangen

In veel gevallen kunnen we de dakgoot repareren op de plek van het lek. De meeste dakgoten zijn van kunststof (meestal PVC) of metaal (meestal zink, soms RVS, koper of aluminium). Bij een kunststof dakgoot kunnen we de barsten dichten met bijvoorbeeld EPDM. Een zinken dakgoot kan ook plaatselijk met EPDM gerepareerd worden of bij grotere barsten of gaten kan er een nieuw stuk zink geplaatst worden. We zullen de dakgoot daarvoor eerst goed reinigen en zorgen dat de te repareren delen goed stof- en vetvrij zijn zodat het nieuwe materiaal goed hecht.

Als de dakgoot in zo’n slechte staat is dat repareren onbegonnen werk is, kunnen we hem ook helemaal vervangen en een nieuwe goot voor je ophangen.

Bekijk hier hoe een reparatie eruit kan zien:

dakgoot reparatie
dakgoot reparatie
dakgoot lekkage verholpen
dakgootreparatie
bladvanger dakgoot/regenpijp
dakgootreparatie
Vorige
Volgende

Overige dakgoot reparaties

De lekkage aan de dakgoot kan bijvoorbeeld ontstaan zijn doordat de beugels scheef of los hangen. Dit kijken we na en wanneer nodig vervangen of repareren we de beugels ook. Daarnaast kunnen we ook de regenpijp repareren of vervangen. Om nieuwe schade in de toekomst te voorkomen kun je je dakgoten periodiek laten reinigen. Hiervoor kun je een handig abonnement afsluiten, eventueel in combinatie met andere diensten.

Offerte aanvragen

De kosten van de dakgoot reparatie hangen af van de grootte van de reparatie en het type dakgoot. Daarom maken we altijd een offerte op maat.

Nog vragen?

Twijfel je of je de klus bij ons neer kunt leggen? Bel ons dan. We stemmen samen met jouw alle wensen af.

“Een fijn bedrijf dat luistert naar mijn aanbevelingen en goede service verleent.”
Marie-Thérèse de Jongh
“Gewoon goed werk en service.”
Ed Vermee
“Eerste bezoek thuis ivm werkzaamheden verliep heel professioneel, correct en plezierig.”
Karin Cretskens
Vorige
Volgende
Whatsapp ons