Dakgoot reinigen

Het regelmatig schoonmaken van je dakgoot is erg belangrijk. Maar de dakgoot reinigen is door de hoogte een lastige klus. Housecare Service neemt deze zorgen graag van je over en komt je goten schoonmaken.
Lees verder

Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast

Wanneer je niet tijdig je dakgoot schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak veel bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

dakgoot reinigen

Onderhoudsabonnement dakgoot reinigen

Regelmatig je dakgoot schoonmaken is dus ontzettend belangrijk. Wij van Housecare Service spelen hier op in met diverse onderhoudsabonnementen. We komen dan regelmatig bij je langs, op afgesproken tijden en voor vaste werkzaamheden. Meestal is het voldoende om eenmaal per jaar je dakgoten te laten reinigen. Staat je woning of bedrijfspand echter in een boomrijke omgeving? Dan is het verstandig om meerdere keren per jaar je dakgoot te laten reinigen.

Wij komen graag eens bij je langs om de situatie te bekijken. Op deze manier ben je er altijd op tijd bij om eventuele problemen te signaleren en op te lossen.

Dakgoot laten reinigen?

Vermoed je dat je dakgoot vervuild is of lijkt het je sowieso een goed idee om je dakgoot op regelmatige basis te laten reinigen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Housecare Service.

Offerte aanvragen

Voorkom een verstopte dakgoot, vraag nu een offerte aan.

Heb je nog vragen?

Wij adviseren je graag. Bel ons gerust!

“Ik heb voor Housecare Service gekozen omdat meer mensen bij ons in de straat hun woning met tevredenheid door ze lieten onderhouden. Ook bij mij zijn ze geweest en ik moet zeggen dat het resultaat boven mijn verwachting is. Ik ben in ieder geval super tevreden en blijf gebruik maken van hun diensten!”
Johan van der Schoof
Vorige
Volgende