Dakgoot reinigen

Regelmatig je dakgoot schoonmaken is erg belangrijk. Maar de dakgoot reinigen is door de hoogte een lastige klus. Bij Housecare Service nemen we deze zorgen graag van je over door je goten schoon te maken.
Lees verder

Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast

Wanneer je niet tijdig je dakgoot schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak veel bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Door een overvolle goot of verstopte afvoer kan er overtollig water op het dak blijven staan, wat weer kan leiden tot lekkages. Of als het water uit de overvolle goot langs de muren naar beneden stroomt, veroorzaakt dit vochtplekken, schimmel of houtrot aan houten afwerkingen. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

dakgoot reinigen

Wanneer dakgoot reinigen?

Het hele jaar door komt er veel vuil zoals bladeren, takjes en mos in de dakgoot terecht. In de herfst gebeurt dit extra veel. Daarom is het najaar een goede periode om de dakgoten schoon te laten maken. Als aan het einde van de herfst de dakgoten schoon zijn weet je zeker dat de goten alle regen in de herfst en winter goed kunnen afvoeren.

Meestal is eenmaal per jaar dakgoot reiniging voldoende. Staat je woning echter in een boomrijke omgeving of vliegen er veel vogels rond die takjes in de goot achterlaten? Dan is het verstandig om meerdere keren per jaar je dakgoot te laten reinigen.

Is het sowieso langer dan één jaar geleden dat de dakgoten gereinigd zijn, dan raden we aan dit zo snel mogelijk te laten doen, onafhankelijk van het seizoen. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken.

Interesse in deze dienst? Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug met meer informatie.

Onderhoudsabonnement dakgoot reiniging

Regelmatig je dakgoot schoonmaken is dus ontzettend belangrijk. Housecare Service speelt hier op in met diverse onderhoudsabonnementen. We komen dan regelmatig bij je langs, op afgesproken tijden en voor vaste werkzaamheden.

Bij elke dakgoot reiniging inspecteren we de dakgoten sowieso of deze nog in goede staat zijn en kunnen we adviseren over eventuele benodigde reparaties. Op deze manier ben je er altijd op tijd bij om eventuele problemen te signaleren en op te lossen.

dakgoot schoonmaken

Voordelig pakket incl. dakgoot schoonmaken

Je kunt dakgoot reiniging ook combineren met andere diensten. Bij een pakket met meerdere diensten profiteer je altijd van pakketkorting. Bekijk hieronder enkele voorbeeldpakketten. Een pakket is ook helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Voorbeeldpakket 1

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
Vanaf
19,95
per maand

Voorbeeldpakket 2

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Dakkapel reinigen
  1x p/j
Vanaf
25,-
per maand

Voorbeeldpakket 3

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Tuin laten onderhouden
  2x p/j
Vanaf
35,-
per maand

Voorbeeldpakket 4

 • Glasbewassing boven en beneden
  8x p/j
 • Kozijnen reinigen
  8x p/j
 • Houtwerk/trespa reinigen
  1x p/j
 • Dakgoot reinigen
  1x p/j
 • Schilderen periodiek
  (5 jaar onderhoud)
Vanaf
45,-
per maand

Dakgoot laten reinigen?

Voor de meeste mensen is het schoonmaken van dakgoten een lastig uit te voeren klus. Je hebt een lange ladder nodig, moet hem vaak verplaatsen om overal bij te kunnen en als je bovenop de ladder staat moet je ook ergens het afval kwijt kunnen. Dit is vrij ingewikkeld en zelfs gevaarlijk als je hier zelf mee aan de slag gaat. Onze professionele medewerkers kunnen goed met een ladder overweg en zijn gewend om op hoogte te werken. Daardoor kunnen ze je dakgoot schoonmaken in een handomdraai.

Vermoed je dat je dakgoot vervuild is of lijkt het je sowieso een goed idee om op regelmatige basis je dakgoot te laten reinigen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Housecare Service en vraag een offerte aan voor dakgoten schoonmaken.

Offerte aanvragen

Voorkom een verstopte dakgoot, vraag nu een offerte aan.

Heb je nog vragen?

Wij adviseren je graag. Bel ons gerust!

“Al 2 jaar klant bij dit bedrijf en ik kan met veel zekerheid zeggen dat ze altijd goed en netjes werk opleveren!”
Robbie G
“Top bedrijf, goede kwaliteit, heerlijk ontzorgd en erg klantvriendelijk en professioneel. Beveel het van harte aan!”
Ilse Leermakers
“Veelzijdig bedrijf met een goede prijs-kwaliteit verhouding.”
Ineke
Vorige
Volgende
Whatsapp ons