Interieurverzorging

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag. Heb je hier zelf geen tijd voor, wil je je vrije tijd aan leukere dingen besteden of is het te zwaar om zelf te doen? Bij Housecare Service kun je een poetshulp inhuren.
Lees verder

Werkzaamheden poetshulp

Onze opgeleide schoonmakers voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Voor particulieren: badkamers, keukens, wasgoed verzorgen, strijken, het verschonen van bedden, afwas, afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen lappen.

Bij kantoren, bedrijfsruimtes en VvE’s verzorgen we schoonmaakwerkzaamheden aan het sanitair, afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen lappen.

Neem contact met ons op om de gewenste werkzaamheden te bespreken.

glazen wassen binnen

Wat kost een schoonmaakster inhuren?

Voor particuliere schoonmaakhulp hanteren wij een uurtarief vanaf € 35,00 excl. 9% BTW. Dit uurtarief geldt bij periodieke werkzaamheden. Deze voeren we uit in blokken van 2, 4 of 8 uur.

Afhankelijk van jouw woonplaats kunnen er voorrijkosten bijkomen.

De schoonmaakmiddelen, dweil, stofzuiger etc. kunnen wij meenemen, maar als je al het benodigde schoonmaakmateriaal in huis hebt, kunnen we hier natuurlijk ook gebruik van maken om kosten te besparen. Dit zullen we in overleg afstemmen.

Eenmalig schoonmaker inhuren

Eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld bij opleveringen, bieden wij aan in blokken van 4 of 8 uur. Afhankelijk van wat er gedaan moet worden liggen de gemiddelde tarieven voor 4 uur op € 180,00 incl. BTW, voorrijden en materiaalkosten. Voor 8 uur is het vanaf-tarief € 340,00 incl. BTW, voorrijden en materiaalkosten.

(Deze prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.)

schoonmaakhulp

Betrouwbare huishoudelijke hulp

Wij garanderen vaste medewerker(s), met uitzondering van ziekte of vakantie. In dit geval wordt met jou besproken of er iemand anders gewenst is of dat wij de bezoeken die komen te vervallen crediteren.

Wanneer komt de poetshulp?

We plannen samen met jou het moment in wanneer de huishoudelijke hulp langs komt. Je hoeft tijdens de werkzaamheden zelf niet thuis aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor bedrijven, we kunnen de werkzaamheden ook voor of na sluitingstijd uitvoeren.

De interieurverzorging is op elke mogelijke termijn in te plannen. Dit stemmen we helemaal af op jouw wensen. Wil je wekelijks, maandelijks of gewoon eenmalig een uitgebreide schoonmaakbeurt? Dat kan allemaal. Je hebt de keuze om de werkzaamheden in blokken van 2, 4 of 8 uur uit te laten voeren.

Offerte aanvragen

De interieurverzorging is helemaal op jouw wensen af te stemmen.

Nog vragen?

Bel ons met je vragen en om je wensen te bespreken.

Whatsapp ons