Interieurverzorging

Het huishouden neemt vaak veel tijd in beslag. Heb je hier zelf geen tijd voor, wil je je vrije tijd aan leukere dingen besteden of is het te zwaar om zelf te doen? Bij Housecare Service kun je een poetshulp inhuren.
Lees verder

Schoonmaak bij kantoren en bedrijven

Naast interieurverzorging bij jou thuis verzorgen we ook schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven. Want een schone werkomgeving zorgt voor een aangename werksfeer en je ontvangt klanten natuurlijk ook het liefst in een opgeruimd kantoor.

De werkzaamheden

Onze opgeleide schoonmakers voeren de volgende werkzaamheden uit:

Voor particulieren: badkamers, keukens, wasgoed verzorgen, strijken, het verschonen van bedden, afwas, afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen lappen.

Bij kantoren, andere bedrijfsruimtes en VvE’s┬áverzorgen we schoonmaakwerkzaamheden aan het sanitair, afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen lappen.

glazen wassen binnen
schoonmaakhulp

Wanneer komt de schoonmaakhulp?

We plannen samen met jou het moment in wanneer de huishoudhulp langs komt. Je hoeft tijdens de werkzaamheden zelf niet thuis aanwezig te zijn. Dit geldt ook voor bedrijven, we kunnen de werkzaamheden ook voor of na sluitingstijd uitvoeren.

De interieurverzorging is op elke mogelijke termijn in te plannen. Dit stemmen we helemaal af op jouw wensen. Wil je wekelijks, maandelijks of gewoon eenmalig een uitgebreide schoonmaakbeurt? Dat kan allemaal. Afhankelijk van jouw wensen stemmen we ook de duur van de werkzaamheden af. Bijvoorbeeld een vast aantal uur of een dagdeel.

De schoonmaakmiddelen, dweil, stofzuiger etc. kunnen wij meenemen, maar als je al het benodigde in huis hebt kunnen we hier natuurlijk ook gebruik van maken.

Offerte aanvragen

De interieurverzorging is helemaal op jouw wensen of die van het bedrijf af te stemmen.

Nog vragen?

Bel ons met je vragen en om je wensen te bespreken.