Gevelreiniging

De gevel van je woning of bedrijfspand is het visitekaartje voor je gasten. Housecare Service zorgt met gevelreiniging voor een schitterende uitstraling.
Lees verder

Gevelreiniging uitbesteden

Is je gevel van steen, hout, glas of een ander materiaal? Bij Housecare Service zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging voor elk type gevel. Met het reinigen van je gevel zorgen we ervoor dat jouw huis weer helemaal straalt en je gevel in perfecte staat. Een schone gevel is minder vatbaar voor schimmels en beschadigingen. Wij helpen je graag door je volledig te ontzorgen en je gevel helemaal schoon te maken. Vraag direct een offerte aan.

gevel laten reinigen

Milieuvriendelijke methoden voor gevelreiniging

Of de gevel nu licht met groene aanslag is bedekt of tot diep in de muur; met onze moderne apparatuur kunnen wij effectief optreden tegen alle soorten vuil op de gevel. Regelmatige gevelreiniging zorgt ervoor dat de gevel er nieuw uit blijft zien.

Gevelreiniging heeft daarnaast een positief effect op de levensduur van je woning of bedrijfspand. Het verkleint ook de kans op schimmel en beschadiging van je muren. Afhankelijk van de ondergrond en de mate van vervuiling van je gevel kiezen wij voor koudwaterreiniging of stoomcleanen.

Regelmatig gevelonderhoud

Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

Whatsapp ons