Tuinonderhoud

Geen groene vingers, te weinig tijd of gewoon zelf geen zin? Dan verzorgt Housecare Service graag je tuin voor je.
Lees verder

Ben je de eigenaar van een mooie tuin voor en/of achter je huis, maar kan deze wel wat extra liefde en aandacht gebruiken? Misschien kom je er zelf niet aan toe of laat je het liever aan anderen over. In dat geval helpen de gespecialiseerde medewerkers van Housecare Service je graag. Met onze hulp ligt je tuin er het hele jaar prachtig bij. Je kiest zelf of je alle of slechts enkele tuinwerkzaamheden door ons uit wil laten voeren. Ook kun je kiezen of we eenmalig langskomen of liever een abonnement voor tuinonderhoud afsluit.

Hoe werkt het?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij komen dan graag een keer bij je langs om naar je tuin te kijken en je te adviseren over de werkzaamheden en de eventuele frequentie ervan. Je ontvangt dan een gedetailleerde offerte op maat.

Kies je voor een abonnement? Dan ontvang je een jaaroverzicht met daarop de weken dat je ons kunt verwachten en de werkzaamheden die we dan verrichten. Wanneer je dat op prijs stelt kun je je aanmelden voor onze bel- of e-mailservice. Enkele dagen voor het geplande bezoek informeren wij je over de dag waarop wij in je tuin aan de slag zullen gaan.

Na afronding van de werkzaamheden ontvang je een kaartje in de brievenbus met opmerkingen of informatie over werkzaamheden die NIET zijn uitgevoerd.